Týždenník - leto začína

Začínajú prázdniny a to ako letné, tak aj herné, už nám ich prakticky ukázal aj uplynulý týždeň.

pridal saver 30.6.2013 o 9:31 pod hry
Týždenník - leto začína

HRY > NOVINKY >

Začínajú prázdniny a to ako letné, tak aj herné, už nám ich prakticky ukázal aj uplynulý týždeň, kde sme videli len rôzne menšie novinky, ktoré dopĺňali naše zhrnutia z E3. Výraznejšie bolo zrejme len ohlásenie DirectX 11.2, ktorý by mohol znamenať zaujímavé vylepšenia do hier.

DirectX11.2 však minimálne zatiaľ bude len pre Windows 8 a Xbox One a tak niektoré skutočne zaujímavé funkcie sa budú na PC prepracovávať pomaly. Môžu síce pomôcť Xbox One porty, ale aj tak by sme najradšej megatexture technológie, aké ukázal Rage (len s kvalitnejšími textúrami) videli zapracované v každej hre.

Do DX11.2 ich pridáva nová funkcia a zaistí to, aby sa detaily textúr nezaťažovali pamäť. Autori tak do hry môžu dať najkvalitnejšie textúry, ktoré nebudú ani pri blízkom pohľade rozmazané. Zo zaujímavostí ale pridáva aj dynamickú zmenu rozlíšenia, kde autori môžu zafixovať framerate a ak by mal poklesnúť, zníži sa rozlíšenie.

Možno by nebolo zlé do DirectX zapracovať aj fyziku, aby sme niečo podobné ako BeamNG videli v každom titule:

Z E3 sme ešte spísali naše dojmy z Ryse: Son of Rome, sekačky pre Xbox One, racingovky DriveClub pre PS4 a akčnej RPG Lords of the Fallen od jedného z tvorcov Witchera. K tomu sme pridali recenzie na zombie titul Resident Evil Revelation  a strategický Company of Heroes 2, ktorý nás znovu vtiahol do druhej svetovej vojny.

Z iných noviniek svoje nádherné boje ukázal Total War Rome 2 na masívnom obrázku a pridal k tomu aj svoje hardvérové nároky a aj gameplay, svoj Kickstarter spustil Satellite Reign, kľúčové fakty spísal Witcher 3 a Ubisoft vytvoril veľmi zaujímavý projekt WeAreData naznačujúci to, čo môžeme v budúcnosti vidieť na mapách miest - zozbierané všetky digitálne dáta. Mimo toho svoje obrázky pridal aj Dragon Age 3, ale aj Zaklínač 3 a tak si ich môžete porovnať. Ohlásený bol Worms Clan Wars a Call of Duty Black Ops 2 ukázalo to najlepšie, čo má, a to reklamy.

Google vytvoriť vlastnú Android konzolu a PlayStation 4 predstavilo svoje detaily balenia, ako štandardnej, tak ešte neohlásenej edície s kamerou. Nvidia k tomu vydala GTX760 za 250 dolárov, kartu s veľmi dobrým pomerom cena a výkon, ktorá podkopala ceny ako GTX670, tak aj GTX660ti. Nakoniec sme si mohli na zábere porovnať Xbox One a PS4 gamepady a svoje technológie ukázal Frostbite 3 engine.

Nakoniec sme pripravili aj nové číslo nášho Sector TV Videomagazínu, ktorý sme oproti prvej časti vylepšili.

Nasledujúce dva letné mesiace nás čaká oddych dopĺňaný niekoľkými titulmi a hlavne výstavami, ktoré nám ukážu viac z nových konzol a to hlavne GamesCom, kde si ako Microsoft, tak aj Sony odkladajú ďalšie hry a nové ohlásenia ku svojim konzolám.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19881)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk