Zhrnutie kľúčových faktov o Zaklínač 3

Bude to nepochybne udalosť pre priaznivcov RPG, ktorá sľubuje masívny svet a veľkolepé vyvrcholenie osudov Geralta z Rivie.

pridal uni 28.6.2013 o 12:20 pod hry
Zhrnutie kľúčových faktov o Zaklínač 3

HRY > NOVINKY >

The Witcher 3: Wild Hunt zavŕši ságu o Zaklínačovi, vytvorenú na motívy diela Andrzeja Sapkowského a sľubuje skutočne excelentné vyvrcholenie.

Tretí Zaklínač ponúkne nelineárny príbeh, ktorý zaberie bezmála 100 hodín a budú v ňom vystupovať kľúčové postavy blízke Geraltovi. Úlohy sa môžu plniť v ľubovoľnom poradí, aj súbežne a počiny ovplyvnia ďalšie udalosti v hre aj vývoj krajiny. Dôsledkom budú tri rôzne zakončenia v epilógu, kedy svet môže byť v jednom z dvanástich rozličných rozpoložení.

Pohybovať sa budeme v prostredí s rozlohou 35 krát väčšou ako vo Witcher 2! Samozrejme, ponúkne rôzne lokality od mestských štvrtí po prírodné scenérie. Zahrnie No Man's Land územie, inšpirované slovanskou mytológiou, Skellige, vychádzajúce zo škandinávskych a keltských legiend a prístavné mesto Novigrad, inšpirované stredovekým Amsterdamom. Geralt sa ocitne v údoliach aj na vrchole v nadmorskej výške 1200 m. Jazda na koni z jedného konca krajiny na druhý potrvá 40 minút.

Wild Hunt bude mať pokročilý ekonomický systém, kde ceny predmetov závisia od vzdialenosti a ďalších faktorov. Obyvatelia v žijúcom svete budú reagovať na zmeny počasia, predátori budú loviť, osadníci sa bránia pred monštrami a pri mesačnom svetle môžete pristihnúť milencov.

Hráči budú mať v boji plne pod kontrolou Geraltov meč, odomknú nové útoky, uhýbacie manévre a bloky, využijú znamenia a jedy. Oproti 20 akčným sekvenciám zo Zaklínača 2 nájdete v trojke až 96 sekvencií. Stretnete sa s 80 monštrami a správanie nepriateľov ovplyvní ich morálka. Zutekajú, budú v strachu opatrnejšie bojovať alebo pri porážke prosiť o milosť. Veľký dôraz bude kladený na RPG prvky. Hráči môžu kombinovať schopnosti troch špecializácií, bojovník s mečom, mág a alchymista, podstatne sa zlepší výroba predmetov.

To všetko bude zabalené v pôsobivej grafike s najmodernejšími efektmi, na hranici filmového zážitku a reality. Skrátka, bude to nezabudnuteľný divoký lov, ktorý priaznivci RPG nesmú minúť. Ďalšie informácie o The Witcher 3 nájdete v našich dojmoch z hry.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk