Titanfall aj za hranicami Xbox One

Priblížime vám Titanfall, prvotinu od tvorcov Medal of Honor a Call of Duty, ktorá chce zmeniť pohľad na multiplayer v nasledujúcej generácii

pridal matus_ace 11.6.2013 o 12:51 pod hry
Titanfall aj za hranicami Xbox One

HRY > NOVINKY >

Titanfall od štúdia Respawn Entertainment bol dlhú dobu zahalený rúškom tajomstva. Tvorcovia Call of Duty založili novú spoločnosť a spojili sa s EA aby priniesli úplne nový zážitok a vytvorili univerzum, ktoré hráčov chytí a už nepustí. Tri roky nás Vince Zampella a partia okolo neho držali v napätí a včera konečne oficiálne ukázali, čo za eso to držali v rukáve. Roky skúseností s žánrom vojnových fps sa pokúsia pretaviť do unikátneho multiplayerového zážitku, ktorý v sebe spája dynamiku bojov so živými súpermi a veľkoleposť zážitku zo singleplayeru.

Vzdialená budúcnosť nie je pre nás príliš ružová. Svet je zničený a prebiehajú boje medzi dvoma frakciami. Na jednej strane stojí Interstellar Manufacturing Corporation, na druhej elitní piloti frakcie Militia. Zvádzajú tuhé boje a je len na vás, na ktorú stranu sa pridáte aby ste im pomohli vyhrať vojnu. Nie je to však bežná vojna. V tejto vojne nerozhodujú len schopnosti, ale aj hrubá sila. Musíte nájsť správnu rovnováhu medzi tým. Je to aj konflikt veľkých proti malým, prírodného proti industriálnemu, človeka proti stroju.

Titanfall si hneď od svojho ohlásenia buduje unikátnu identitu. Je mincou, ktorá ma dve strany a každú inú. Jednu stranu reprezentujú vojaci, ktorí svojou rýchlosťou dokážu zamiešať karty a sú srdcom armády. Navyše sú vybavení jetpackom, ktorý im umožňuje nie len skákať, ale aj behať po stenách, prekonávať bežne nezdolateľné prekážky a riešiť situácie novou cestou. Na druhú stranu sú tu Titani – 24 stôp veľkí mechovia, ktorí v boji predstavujú silu. Takticky je treba nájsť čo najlepšiu rovnováhu, aj s vojakom však dokážete vďaka vyváženej výbave zložiť Titana.

Titanfall príde už na jar 2014, takže dlhé čakanie sa chýli ku koncu. Ešte pozitívnejšou správou však je, že okrem hráčov na Xbox One sa ho dočkajú aj PC hráči. Vo vývoji je aj verzia pre Xbox 360, za ňou však stojí iné štúdio a podrobnosti o tejto verzii teraz ešte nie sú známe.





Titanfall aj za hranicami Xbox One  Titanfall aj za hranicami Xbox One
Páči sa mi!






Xbox One
PC
Xbox 360

Vývoj: EA / Respawn Entertainment
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 13. marec 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk