Týždenník - GTA V a PS4 dostali dátum!

Tento týždeň spadli dve bomby a to finálny dátum pre vydanie GTA V a dátum odhalenia PS4.

pridal saver 3.2.2013 o 10:36 pod hry
Týždenník - GTA V a PS4 dostali dátum!

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň spadli dve bomby a to finálny dátum pre vydanie GTA V a dátum odhalenia PS4. GTA V však vyjde až v septembri, konkrétne 17. septembra. Je to zvláštny výber termínu, keďže to bude tesne pred vydaním next-gen konzol ako aj Call of Duty a uvidíme, ako sa všetky tieto veľké vydania navzájom znesú a budú si konkurovať.

Ohlásenie dátumu GTA nasledovalo naplánovanie odhalenia PlayStation 4 na 20. februára. Teda zatiaľ sa všetci domnievajú, že pôjde o PS4, keďže oficiálne zatiaľ nebolo nič potvrdené. Na druhej strane nič iné od Sony teraz neočakávame.

Ale neboli to jediné dve ohlásenia dátumov, dátum len včera dostal aj Prey 2, ktorý potichu vstal z hrobu a nastavil svoje nové predstavenie na 1. marca. 2013. 3D mark 2013 bol ohlásený na 4. februára. Síce Bioshock Infinite je už naplánovaný na koniec marca, ale svojim trailerom nás minimálne potešil:

Z ešte nevydaných hier sa predviedol aj Orisis, egyptská inkarnácia Assassin's Creed série, ktorá je žiaľ zrejme už zrušená. Ďalším predstavením tohto týždňa bol prvý náznak Red Enginu 3 od CD Projekt RED, na ktorom bude bežať Cyberpunk 2077 a aj ešte neohlásený Witcher 3. To je však ešte ďaleko, čo je blízko, je Dead Space 3, ktorý najnovšie dostal sériu trailerov aj brandované hodinky.

Z našich článkov sme sa práve včera pozreli na evolúciu SimCity série, ktorá čoskoro dostane svoju piatu časť, zhrnuli sme si čitateľskú hru roka, ktorej víťazom bol jednoznačne Far Cry 3, z recenzií sme sa pozreli na The Cave, Sony nasledovalo Wii U ovládanie v LittleBigPlanet Cross Controller balíku a Pokémoni už majú svoju druhú čierno-bielu časť. Nakoniec sme si celý rok uzavreli Ročenkou 2012, kde nájdete všetko najvýraznejšie z roku 2012.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk