Týždenník - koniec sveta

Keďže koniec sveta bol odložený, respektíve ho Desmond potichu zachránil, môžeme si zhrnúť predvianočný týždeň.

pridal saver 23.12.2012 o 11:21 pod hry
Týždenník - koniec sveta

HRY > NOVINKY >

Keďže koniec sveta bol odložený, respektíve ho Desmond potichu zachránil, môžeme si zhrnúť predvianočný týždeň. Ten bol viac menej statický, žiadne veľké ohlásenia ani udalosti a tak sa nám dostali len nové úlomky k už ohláseným titulom, respektíve tým, čo sme si napísali sami.

V tejto oblasti sme zhrnuli 15 apokalyptických hier, ktoré ukazujú Mayom ako má vyzerať koniec sveta, nakoniec aj Nostradamovi, pretože to, že tancujúci kôň dosiahol miliardu videní neznamená hneď koniec sveta. Síce degradáciu kultúry ako takej, ale aj zabávať sa treba. Na druhej strane, niektoré preklady smerujú dátum skôr na 23.12., takže ešte dnes máme šancu, ak to teda nie je päťtisíce výročie otvorenia mayskych kúpeľov. Tak či tak vyzerá, že bude skutočne potrebné nakúpiť tie vianočné darčeky. Spoliehať sa nemôžeme ani na Santa Clausa, ktorý má práve veľa práce vo vesmíre:

Zaujímavou novinkou bolo a čo zrejme spríjemnilo Vianoce všetkých zamestnancom THQ, bolo ohlásenie kontrolovanej reštrukturalizácie pomocou investičnej firmy. Ak všetko prejde, tak máme zaistené vydanie plánovaných THQ titulov ako Company of Heroes 2, South Park a hlavne Metro Last Light, ale tým ich vývoj nekončí, majú v pláne aj 1666 od tvorcu Assassin's Creed série a ďalšie tituly od Turtle Rock a Relicu. Na druhej strane z herných sfér sa po ich značkách rozbehli EA a Ubisoft. Možno na THQ pošlú sniperov:

Z recenzií sme zhrnuli československý produkt Miner WarsLego Lord of the Rings, arkádovú racingovku Sonic All Stars Racing Transformed, sklamal Epic Mickey 2, a zvláštna bola Primordia. Samozrejme, ak ste ešte neboli nakupovať, stále tu máme tipy na Vianočné darčeky. Ale čo je skutočne pre nás najlepší darček? Pokoj. Hier máme dosť, len treba mať na ne čas a pokoj.

K tomu sme z filmov spomenuli Ralph Rozbi-to, animák vytvorený podľa hier, ktorý má skutočne niečo do seba. Nie sú tam síce moderné herné postavy, ale retro postavičky potešia a hlavne dospelým navodia nostalgické pocity, deti budú poväčšine len nechápavo hľadieť.

Novinky nám celý týždeň zapĺňali zábery z hier, kde sme mali napríklad Company of Heroes 2, Metro Last Light, Total War Rome 2, alebo CARS. Rockstar zverejnil hires mapy GTA trilógie. Videá tento týždeň viedlo pôsobivé intro k Bioshock Infinite, ktoré zjavne kopíruje štart prvého dielu, len tentoraz nepôjdeme smerom nadol, ale nahor:

Z technologických vecí boli leaknuté špecifikácie Tegra 4 čipu, ktorý bude znovu štvorjadrový, ale s výkonnejšou grafikou a uvidíme ho zrejme už na CES začiatkom budúceho roka. Mimo toho CES zaplavia 5 palcové 1080p mobily, samozrejme, tablety a touchscreenové notebooky nebudú chýbať.  Zatiaľ budú chýbať nové konzoly, ale ich predstavenie čakáme najskôr na jar alebo až v lete na E3.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18413)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk