Čo bude hrať Sector.sk cez Vianoce

Neviete, čo si vybrať? Možno vás inšpirujeme vlastným výberom.

pridal Sector 23.12.2012 o 16:06 pod informácia
Čo bude hrať Sector.sk cez Vianoce

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Opakuje sa to každých 12 mesiacov a vždy si hovoríme, že už tým výpredajom nepodľahneme. Akcie všetkého druhu od starých klasík, po absolútne novinky a chytré indie pecky sa množia ako huby po daždi a z nákupu “do zásoby” sa stáva pravidelný koncoročný rituál. Veď, na Vianoce bude aspoň čo hrať. 

Sviatky však netrvajú celý mesiac, ale iba dva týždne a stavíme sa s hocikým, že nestihnete odohrať ani polovicu, toho, čo ste si zaumienili. Pýtate sa, čo budeme hrať v Sectore? 

Je2ry - sviatky pokoja a mieru u mňa tento rok príliš pokojné a mierové nebudú. Chystám sa konečne prerezať kampaňou Gears of War 3 a vrátim sa aj k Red Dead Redemption a možno aj Black Ops 2. Aby som nevyšiel z pretekárskeho cviku, povenujem sa chvíľu Forze Horizon a v intímnych chvíľach (rozumej pri pobyte na WC) dostane priestor Gravity Rush. 

To sú však všetko iba optimistické vyhliadky, ako sa poznám, najviac času strávim pri nadávaní na noobov v Heroes of Newerth. To zase raz budú sviatky!

Čo bude hrať Sector.sk cez Vianoce

Ace - za rok 2012 som hry skôr zbieral ako hral, takže zoznam by to bol veľmi dlhý. Avšak dal som si záväzok, že každú ešte nespustenú na každej platforme aspoň chvíľku vyskúšam a kto vie čo za poklady pri tom objavím. Hlavne ma však čaká nakopanie Reaperov do zadku v Mass Effect 3, ktorý som v lete chvíľku dal bokom a odvtedy sa k jeho dokončeniu nedostal a rád by som aj ulice Londýna vyčistil od zombie pliagy v ZombiU.

Pinkie - Tohtoročné Vianočné hranie je zatiaľ celkom v rukách Ježiška, uvidíme, čo sa objaví pod stromčekom, problém bude iba vtedy, ak dostanem všetky hry, ktoré som v liste spomenul. V tom prípade budem čas deliť medzi Far Cry 3, Rocksmith, Assassin's Creed 3 a MLB 12 The Show.

Kordi - Vianoce strávim ako každý rok. Sľubovaním si toho, že aspoň skúsim hry, ktoré som si kúpil na horšie časy. Tento rok to bol Max Payne 3 a Spec Ops: The Line. A pár ďalších (alebo až dnes som zistil, že Legends of Grimrock už mám fakt kúpený). Ako sa však poznám, hry počkajú, neutečú a voľný čas prežijem niekde tam vonku, na chate v horách, kde môže človek vypnúť. 

Zastaviť sa a povedať si, že virtuálne svety sú skvelé, najlepšie pri rúbaní dreva do krbu. Vždy sa k nim vrátim rád a neľutujem ani sekundu strávenú v nich napriek protestom priateľky. Najlepšie hry sú tie s pútavým príbehom, ktoré vás pohltia a radi sa k nim v mysli vrátite. Pokojne aj stará Syberia, tá sa vracia každú zimu. 

Čo bude hrať Sector.sk cez Vianoce

Fendi - samozrejme, tak ako každý rok, mám veľa restov a hier ktoré by som chcel dohrať cez vianočné sviatky, no ako každý rok nedohrám zasa nič. Určite by som chcel už doraziť Mass Effect 3 a Assassin’s Creed 3 spolu s Far Cry3 ešte len čakajú na inštaláciu (heh, samé trojky). Do viacerých hier sa určite nebudem púšťať, pretože tie vianočné rozprávky sa tiež samé nepozrú a koláčiky samé nezjedia. 

Uni - tohtoročné Vianoce som začal reprízou Xcom: Enemy Unkown. Čerstvo zavedený režim bez poplatkov ma navnadil vrátiť sa k výbornej MMORPG The Secret World. Okrem toho si možno nájdem čas na Shogun2: Total War: Fall of The Samurai a Deus Ex: Human Revolution. Zrejme neodolám ani akciovej ponuke na Steame, kde mi navyše kamarát daroval DOTA 2 a už som využil sviatočné zľavy na GOG (Good Old Games).

Čo bude hrať Sector.sk cez Vianoce

Korec - tieto Vianoce budú u mňa prevažne handheldové. Na starom osvedčenom Nintendo DS ma čaká recenzovanie asi posledného titulu Pokémon White 2 a na PS Vita hodinová prestrelka v Call of Duty Black Ops: Declassified, preview verzia nového Sly Coopera a z nostalgie hrám na Vite aj staručkého Raymana. Pár ráz zapnem aj PC a zmastím pár questov vo World of Warcraft.

Spacejunker - namiesto toho, aby som cez sviatky hral, budem od hier utekať čo najďalej. Niekam na hory. Do konca roka však chcem dohrať Black Ops II, Medal of Honor: Warfighter, Halo 4, všetky epizódy The Walking Dead a ak mi kuriér dovezie figúrky, tak započnem časovo náročné prechádzanie Skylanders Giants na 100%. Výpredajom na digitálnych systémoch som sa našťastie úspešne vyhol a všetko nasvedčuje tomu, že Nový rok začnem s čistým štítom. Teda, taký je plán.  

Saver - keďže koniec sveta sa nakoniec zmenil na výročie postavenia mayskych kúpeľov, bude čas na dohranie hitoviek jesene ako Far Cry 3 (na 100%), Assassin's Creed 3, eventuálne Dishonored a bolo by dobré pozrieť sa aj na tú novú Rage expanziu. Vzhľadom na množstvo návštev, Angry Birds Star Wars istia stratený čas.

Čo bude hrať Sector.sk cez Vianoce





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19563)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk