War Z - online snaha o prežitie

Autori z Hammerpoint Interactive v aktuálnom interview o ich MMO titule War Z priblížili snahu o realitu v každom smere a potvrdili aj hrateľnosť bez questov.

pridal saver 30.7.2012 o 9:56 pod hry
War Z - online snaha o prežitie

HRY > NOVINKY >

Autori z Hammerpoint Interactive v aktuálnom interview o ich MMO titule War Z priblížili snahu o realitu v každom smere a potvrdili aj hrateľnosť bez questov.

Základom hry bude prežitie v zničenom svete budúcnosti, kedy vírus mení ľudí na zombíkov. Autori nám nedajú žiadne questy, len otvoria sandboxový svet, v ktorom môžeme vytvoriť vlastný zážitok, môžeme naháňať achievementy, zabíjať zombíkov alebo aj ľudí. Môžeme teda prispievať k znovuvybudovaniu spoločnosti alebo k jej ďalšiemu úpadku. To sa odrazí napríklad aj na bezpečných domoch, ktoré sú skutočne bezpečné, ak sa o ne hráči starajú. Ak však prestanú dodržiavať pravidlá, môžu sa pevnosti stať zraniteľnými.

K priblíženiu k realite prispejú aj náboje. Ak napríklad vymeníte len napoly minutý zásobník, náboje v ňom stratíte. Podobne pri samotnej streľbe majú náboje balistickú krivku závisiacu od vzdialenosti a rýchlosti nábojov. Rýchlosť závisí od samotnej zbrane, ale aj od nasadenia tlmiča, ktorý náboj spomalí. Zbrane budú mať aj ďalšie upgrady zamerané na reálnosť a vylepšujúce napríklad držanie (zníži recoil), alebo pridanie lepšieho mieritka. Reality sa budú držať aj upgrady a skilly postáv, ktoré budú založené len na trénovaní, zlepšíte si tak napríklad mušku, rýchlosť nabíjania alebo výdrž a nosnosť.

Samotné náboje budú môcť fungovať ako platidlo podobne ako v Metro 2033, ale len v prípade ak ho ďalší hráč v hre akceptuje a vymení vám za ne niečo. Primárnym platidlom budú zlaté mince, ktoré sú po úpadku menového systému najvzácnejšie. Druhá najvzácnejšia vec v hre bude vakcína, ktorá vás ucháni pred premenením sa na zombíka po uhryznutí. Získava sa zo špeciálneho typu zombíkov a jej získanie bude nebezpečné a komplikované, keďže extrakt kmeňových buniek bude ešte potrebné spracovať na vakcínu.

Autori potvrdili, že v hre nestretneme žiadne NPC postavy, ale v rozsiahlom svete nájdeme zaujímavé miesta. Napríklad obrázky ukazujú miesto, kde vláda pálila mŕtvoly.





War Z - online snaha o prežitie  War Z - online snaha o prežitie  War Z - online snaha o prežitie
Páči sa mi!

Zaradené pod: zombies, mmo






War Z - online snaha o prežitie
PC

Vývoj: Hammerpoint interactive / Hammerpoint interactive
Štýl: MMO
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19788)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk