Týždenník 012 - bláznivý next-gen, PS4, Xbox Lite

Úniky informácií na všetky strany, nepotvrdené správy o Black Ops 2, nová FIFA ako DLC, filmy Bioshock a Portal.

pridal spacejunker 1.4.2012 o 9:26 pod hry
Týždenník 012 - bláznivý next-gen, PS4, Xbox Lite

HRY > NOVINKY >

Bláznivý, bláznivý je ten rok 2012. Nepamätám si obdobie, ktoré by bolo plné neistôt a toľkých zmien, k akým došlo v posledných mesiacoch. Ani ten najprepracovanejší systém predpovedí by ani z polovice nedokázal určiť, ktorým smerom sa bude herný biznis vyvíjať. A potom to príde, GAME na kolenách, fiktívny Molyneux na celom svete organizuje 48 víkendový event s cieľom naprogramovať hry podľa šialených ideí, vojnu bazárovkám vyhlásili Sony aj Microsoft s pripravovanými konzolami. Bláznivý. A potom sa pozriete von, a namiesto jari prichádza zima. Je apríl, ale vonku sneží.

Keď môžeme poslať vtáky do vesmíru a PS Vitu strašia prvé náznaky hacknutia, môžeme sa nechať uniesť aj predstavami o tom, že Epic Mickey 2 budeme hrať so štetcom v rukách, že ešte pred novým Xboxom príde Xbox Lite a že PS4 (možno) ponesie názov Orbis a na hranie bude vyžadovať konštantné online pripojenie.

Obľúbený distribučný kanál GOG.com mení stratégiu a do svojej ponuky už radí aj nové a indie hry. Tou najväčšou správou však je, že krokovací dungeon Legend of Grimrock vyjde aj na Steame a bude k dispozícii od 11. apríla.

Šikovný moderi prerábajú GTA 3 na nový engine, ktorý poháňa GTA IV. A keď už sme pri tom GTA, tak z päťky sa objavuje čoraz viac nepotvrdených informácií, ktoré sú viac ako uveriteľné. 

Bioshock už po neviem koľkýkrát prišiel o režiséra, ale fanúšikovia si natočili svoj vlastný snímok a ďalšia partia zase adaptuje komiks Lab Rat inšpirovaný udalosťami Portal 2. EA tento rok uvedie nie jednu, nie dve, ale rovno päť FIFA futbalov. Jedným z nich bude aj DLC EURO 2012 pre FIFA 12, ktorej cena klesne o 30%.

Comgad pripravil lahôdku pre vyznávačov RPG – Gothic Complete Collection so všetkými Gothic hrami so všetkými záplatami, datadiskami a 100-stránkovou knihou artworkov (okrem štvorky).

Warhammer 40,000 Dark Millenium vzhľadom na perspektívu a finančné problémy THQ mení orientáciu titulu z MMO sa stane offline strieľačka s dôrazom na multiplayer. Jeden pokus tu už bol a nevyšiel. Snáď to vyjde v reparáte.

Nebol by to týždeň bez Mass Effectu, tentoraz sa však netýka priamo deja ani príbehu, ale sondy Normandy SR2, ktorá štartovala z Čiech a vyniesla do výšky 30 km jednu PC kópiu. O ňu môžete hrať v súťaž a hlavne si pozrieť záznam so všetkými prípravami aj hľadaním sondy po pristátí.

Team 17 ohlásil návrat červíkov vo Worms Revolution bežiaci na novom engine pri zachovaní strelenej hrateľnosti a obľúbených zbraní. THQ nechce prezradiť ako sa bude volať nový FPS titul poháňaný CryEnginom 3, ale pracujú na ňom tvorcovia Left4Dead a možno ponesie názov Wild.

Medzi simulátormi rýchlych áut začína byť horúco, pripomína sa rFactor 2 a komunitný racing CARS od tvorcov NFS Shift ešte ani zďaleka nie je dokončený a objaví sa presne o rok. A tak ako každý rok, aj tento vyjde nové Call of Duty, má ísť o Black Ops 2 a zatiaľ čo ešte len čakáme na oficiálne ohlásenie, tak unikli nepotvrdené informácie o multiplayeri. 

Uplynulých sedem dní bol mimoriadne bohatý na preview a recenzie, mohli ste sa vybrať na prvú prechádzku svetom Guild Wars 2, ktorý sme hrali počas jedného víkendu, zavítali sme aj do vesmíru v Angry Birds: Space, spravili osvetu Connorovi a o jeho novej vojne v Assassin's Creed 3 a nezabudli ani na tri chuťovky: japonskú adventúru Catherine, umeleckú avantgardu Dear Esther a nebezpečnú automatovku z Maďarska Sine Mora.

A v ďalších dňoch nemienime poľaviť. Keď prehrmia aprílové správy a žarty, máme nachystané dojmy z hrania Borderlands 2, predstavenie špeciálnej verzie Xboxu z edície Star Wars, recenzie nových kinectových titulov, pozrieme sa aj na prvú mobilnú hru od Cryteku a príde aj na drifty v Ridge Racer Unbounded.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20223)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk