Týždenník 008 - Assassin's Creed 3, Steambox

Nepodceňujme Valve, pretože čas na nový herný systém možno nastane čoskoro. Ubisoft sa presúva so zabijakmi do Ameriky a Microsoft vypúšťa Windows 8.

pridal spacejunker 4.3.2012 o 12:16 pod informácia
Týždenník 008 - Assassin's Creed 3, Steambox

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Kde jedna výstava s gadgetmi končí, developerská konferencia ešte ani nezačala a svet už očakáva mesiáša v podobe iPad 3. Nech už bude zodpovedať prehnaným očakávaniam alebo udrží na uzde technické parametre, v San Franciscu prebehne veľká, skutočne veľká Game Developer Conference, čo potvrdzuje nielen zoznam rečníkov, ale aj množiace sa špekulácie a leaky zo všetkých strán.

Najderavejší je Ubisoft, ktorý zareagoval na uniknutý obrázok obálky Game Informeru, kde si odbije svetovú premiéru Assassin's Creed 3, zverejnením obalu hry. To samozrejme strhlo lavínu a nasledovník Ezia sa už objavil aj na prvých obrázkoch zachytávajúc mladého zabijaka v akcii. Séria sa presúva tentoraz z renesancie do obdobia Americkej vojny za nezávislosť. Skalpovanie, vrhanie tomahawkov a strieľanie z luku podľa zbroje hrdinu nás neminie.

Eziov príbeh je uzatvorený, ale Altair sa zastavil v Indii, kde rovno natočil akčný film odohrávajúci sa v súčasnosti. Je plný lásky, prehnaných efektov a filmových chýb, aj Uwe Boll ticho sleduje s otvorenými ústami.

 

Deravý je aj id Software, najskôr sa hovorilo o zrušení Doom 4, potom sa objavili obrázky. Bethesda sa samozrejme k ničomu nevyjadruje a autori len vyvracajú skutočnosť, že na projekte sa ďalej pracuje a to, čo sme videli, zďaleka nie je všetko, čo uvidíme. Epic na druhej strane sa chystá zhodiť na GDC bombu v podobe Unreal enginu 4.

Ani EA nie je svätá, informácie o Sim City 5 presiakli cez bezpečnosť a už vieme, že získate kompletnú kontrolu nad mestom aj ho budete budovať spoločne s priateľmi v multiplayeri.

Leakom robí spoločnosť niekoľko zaujímavých trailerov, počnúc falošným Halo 4, cez God of War 4 a Forza Horizon. A keď už sme pri traileroch, tento vás zaručene posadí na zadok.

Z obývačkového hrania sa stáva poriadne bojisko a na smetisku je zdá sa viac kohútov ako tomu bolo doteraz. Karty už nemieša iba svätá konzolová trojica (Sony, Microsoft, Nintendo), ale aj streamované hranie a Steambox, hracia skrinka patriaca do kategórie „čo by sa stalo, keby.“ Zatiaľ neoficiálne pomenovaná, nepotvrdená konzola od Valve by mohla zmeniť pohľad na to, ako sa konzumujú hry a dostať indie developerov a kompletne celý Steam do obývačky. Vraj má byť launch titulom Half Life 3, ak je to pravda, svetlá budúcnosť tento systém neminie.

A keď sme u hardvéru, všetko, čo sa točilo okolo mobilov a tabletov nájdete v sekcii Mobile World Conference. Na výstave v Barcelone debutoval 41mpx foťák od Nokie, svetieľkujúce mobily od Sony aj rozkladací systém PadPhone od Asusu, kombinujúci mobilitu telefónu a komfort tradičného notebooku.

A je tu ešte jedna nemenej dôležitá správa, Microsoft uvoľnil Customer Preview verziu Windows 8, môžete si už teraz vyskúšať na vlastnom PC, ako bude zapracovaný systém Metro a ako to ovplyvní multitasking a prácu. 

V kalendári si isto zakrúžkujte 19. október, v tento deň vychádza BioShock Infinite a bude plný prekvapení. Ken Levine držal v tajnosti všetky príbehové zvraty dokonca aj pred vlastným tímom.

Steampunkový Batman - Gotham by Gaslight nevyjde, v Sniper Elite 2 odprásknete Hitlera, Killzone 3 multiplayer je zadarmo, chystá sa návrat Baldur's Gate, samostatne fungujúci datadisk Shogun Pád Samurajú bude v čestine a vybavený bonusový DLC, Minecraft je vo verzii 1.2, Xbox sa vracia k bielej farbe s novým modelom Casper, pripravuje sa Pokémon Black and White 2 a o PlayStation 4 sa hovorí, že si adoptuje architektúru x86. No a Skyrim? Ten už má bugy aj v reálnom svete.

Minulý týždeň ste si mohli prečítať recenzie Alan Wake: American NightmareFinal Fantasy XIII-2WipEout 2048SSX, pozreli sme sa na nádejnú adventúru Yesterday a pirátske RPG Risen 2: Dark Waters.

A čo vás čaká budúci týždeň, okrem záplavy noviniek z GDC, to bude jeden jediný titul Mass Effect 3.

Vedeli ste o tom, že naša Sector App pre iOS už vie čítať aj diskusie aj do nich prispievať?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19751)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk