Skloní sa WoW pred Starou republikou?

Ak má nejaká MMORPG šancu konečne prekonať WoW vo všetkých smeroch, tak ňou je Star Wars: The Old Republic.

pridal je2ry 30.6.2010 o 14:06 pod hry
Skloní sa WoW pred Starou republikou?

HRY > NOVINKY >

Ak má nejaká MMORPG šancu konečne prekonať WoW vo každom smere, tak ňou je Star Wars: The Old Republic. Má na to všetky predpoklady. Detailné, rozľahlé univerzum poskytujúce milióny nekonečno nápadov, dostatok fanúšikov na celom svete a v neposlednom rade vývojárske štúdio s bohatou zásobou skúseností.

Stará republika obecenstvo v divadle Orpheum v Los Angeles uchvátila perfektným CGI trailerom, v ktorých sa vojaci Republiky pustia do neľahkej bitky so zástancami Impéria. O hre sme sa ale mimo potvrdenia kvality CGI sekvencií dozvedeli aj ďalšie zaujímavé informácie.

Každý jeden hráč v Star Wars: The Old Republic dostane do vienka vlastnú kozmickú loď. Bude slúžiť ako hlavný stan, štáb, alebo ak chcete, HQ. Svojimi funkciami pripomína krížnik Normandy z Mass Effectu. Lode bude možné upgradovať, meniť ich vzhľad, ale budú tiež slúžiť na prezbrojovanie, získavanie misií, plánovanie ďalších krokov atď.

Ďalší fakt, na ktorý sme boli upozornení, je úprava vzhľadu postavy. Sety brnení budú reflektovať postup hráča v hre, čo bolo demonštrované na povolaní Bounty Hunter. Jednoduchý oblek ako na spartakiádu neskôr vymenili prvé náznaky brnenia, pribudla helma, stále lepšie a lepšie „oblečky“ až nakoniec Lovec Odmien pôsobil ako ľudský Terminátor.

Hoci Old Republic bude zameraná najmä na sólo hranie, v MMO nemôže chýbať ani PvP, resp. skupinové súboje. Bola nám predvedená pasáž, v ktorej si skupinka dobrodruhov musela poradiť so stále silnejúcimi vlnami nepriateľov. Bez poriadnej spolupráce to nešlo, ale bolo vidieť, že tank (trooper), support (smuggler), DPS (jedi rytier) a healer (chancellor) už majú nejednu bitku za sebou a s hrozbou si poradili bez väčších problémov.

Často zdôrazňovanými prednosťami hry je tiež dabing a cover systém. Titul ako prvý na svete v kategórri MMORPG bude plne nahovorený, teda každý jeden textový riadok dostane aj svoju nadabovanú podobu. Cover systém v tomto žánri sa často nevidí a navyše, prekvapivo dobre funguje, čo sme si mali možnosť vyskúšať počas „hands-on“ ukážky.

Jediným záporom SW: TOR je dátum uvedenia hry na trh. Počkáme si totiž ešte zhruba jeden rok.





Skloní sa WoW pred Starou republikou?  Skloní sa WoW pred Starou republikou?  Skloní sa WoW pred Starou republikou?
Páči sa mi!

Zaradené pod: mass effect






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk