Sony E3 Press konferencia

Press konferencia Sony začína a netrpezlivo čakám čo vlastne ohlásia. PSP Go je isté, ale aké budú ďalšie prekvapenia?

pridal blade 2.6.2009 o 22:02 pod hry
Sony E3 Press konferencia

HRY > NOVINKY >

Jedno eso v podobe PSP Go stihlo technofilom Sony nečakane vypadnúť z rukáva a tak všetky oči hráčskej verejnosti sú teraz uprené na nastávajúcu konferenciu, ktorú tvorcovia svetovo populárnej značky Playstation zahájia už čo nevidieť. Dočkáme sa rady prekvapení, alebo nás čaká len konzervatívna záležitosť hodná Borisa Filana? Live prenos konferencie sledujte napríklad u kolegov z gamespotu.

- Na scénu prichádza Jack Tretton aby nás privítal. Sám prezident si sype popol na hlavu kvôli kauze PSP Go. Podľa onej persóny bude 2009 rokom ešte lepším, než ten minulý. Nasleduje zoznam titulov ktoré tento rok PS3 uvíta ako Heavy Rain či Final Fantasy 13.

- Na pretras prichádza PS2 so svojimi masívnymi predajnými číslami + so stovkou nových titulov, prichádzajúcich na túto platformu. 22 miliónov predaných PS3 minulý rok, očakáva sa 30 koncom tohto fiškálneho roka.

- Ako prvý z hitov prichádza na ranu Uncharted 2. Hra sa prezentuje úžasnou in-game scénou s bombovým rozhľadom na okolitú scenériu. Titulu nemožno odoprieť zmysel pre dynamiku a filmovosť, čo potvrdzuje útek pred vrtulníkom kedy scénou lieta každá troska, ktorú do hry autori vložili. Opäť vyniká výborne zvládnutá zložka krytia sa, súboje v interiéroch majú spád ako hnačka vo vašom tráviacom trakte. Korunu tomu všetkému nasadzujú oku lahodiace efekty hodné tých najlepších ocenení. 

- Prichádza očakávaná záležitosť MAG. FPS akcia ktorá pošle proti sebe až 256 hráčov. Dôkazom je nasledujúci in-game match. Titul nevyzerá ako PS3 killer titul (skôr adept na pozíciu HAZE), ale fanúšikov si určite nájde. 

- Rock Band Unplugged, Assassins Creed: Blood Lines - to sú tituly ohlásené na platformu PSP. Hannah Montana spolu s ružovým PSP.

- Prichádza Kaz Hirai, svetoznámy "kecač" a "oficiálne" ohlasuje PSP GO a potápa svoj vlastný formát, UMD. PSP GO, 1. októbra za 239 Eur. Easy money!

- Yamauchi z Polyphony prichádza na scénu. Čo to znamená? Gran Turismo... ale nie 5, ale PSP! Vidíme prd na malom displeji jeho PSP GO, ale aj tak dobrá správa. Čaká nás 800 aut a 35 tratí, v troch závodných módoch. Kolega vedľa neho si robí zrejme zoznam vecí, ktoré má zajtra v Lidli nakúpiť cestou domov.  

- Tak konečne - krátka ukážka z Gran Turisma PSP. Zaujme hlavne pekne spracovanými modelmi vozov a relatívne pestrým prostredím závodných okruhov. Vydanie sa očakáva na 1. Október.

- Hideho Kojima predznamenáva príchod nového MGSka - opäť ale na platformu PSP GO. Metal Gear Solid: Peace Walker, opäť so stretneme so Snakom, príbeh sa bude odohrávať 10 rokov po MGS 3, v období rokov 1970.

- Resident Evil pre PSP (vrátane GO).  Rovnako ako Litlle Big Planet, nový SOCOM, PSPčkový Motorstorm, Harry Potter.

- PS3 Home spolu s PS Networkom nemá čím zaujať. Iba číslami. Ale to je pre nás, koncových užívateľov nepodstatné. Home ukazuje solídnu várku noviniek ako spoločenské hry typu bowling či väčšie prepojenie s hernými svetmi.

Lost Planet 2 na jar 2010? PS3!  Agent z dielne Rockstaru. Novinka, exkluzívna vec pre PS3. Žiaľ bez ďalších detailov.

- In-game demo Assassins Creed 2! Krása, sánka padá na zem, grafika omračuje. Benátky obdobia renesancie vyrážajú dych. Ukazuje sa vynález Da Vinciho, akýsi klzák, ktorým hrdina plachtí medzi uličkami Benátok. Nádhera. 

- Videjkom sa prezentuje aj PS3 verzia Final Fantasy 13. Fanúšikov určite nesklame.

- Final Fantasy 14! To nám ich pribúda ale, čo?  Only PS3 záležitosť ktorej sa dočkáme budúci rok, sa prezentuje klasickou zmesou fantasy a sci-fi, tak ako sme u tejto série zvyknutí. Tentoraz znovu v MMO štýle.

- Prezentuje sa nový motion ovládač. Dokonca aj svieti! Každopádne, prezentované použitie je vtipné a zábavné, s určite zaujímavým potenciálom do budúcnosti. 

- Nasleduje nová exkluzivita s názvom ModNation Racers, žánrovo podobná casual závodom videným u Wiička. Veď to poznáte - Mário karts a pod. Prakticky klon JoyRidu (Xbox 360 exclusive), akurát graficky menej atraktívny. Má ale jednu výhodu - umožňuje vytvárať trate rovnako rýchlo ako umožnilo LBP vytvárať levely.Datum vydania - 2010.

- Ďalšia exkluzivita - Trico! Trailer naznačuje ďalšie umelecké dielo, na ktoré len tak skoro nezabudneme.

- Gran Turismo 5 naproti tomu vyzerá až príliš obyčajne. Forza 3 vedie.

- No a samozrejme, nemôže chýbať God of War 3. Ukážka má nenormálne gule a dáva vedieť, že trojka bude a must have titulom. Krásne prostredia, úžasná hudba, perfektné animácie, BRUTALITAAA... no skrátka AAA titul na ktorý majitelia PS3 čakajú už od počiatku vzniku PStrojky  Termín vydania - Marec 2010.

- Veľkohubými slovami končí konferencia Sony a nám neostáva nič iné len konštatovať, že bola skrátka OK. Neukázala nič nové, z čoho by sme si sadli na zadok, ale zopár drobností nám radosť predsalen urobilo.

Záznam z videokonferencie si pozrite tu.





Sony E3 Press konferencia Sony E3 Press konferencia Sony E3 Press konferencia Sony E3 Press konferencia Sony E3 Press konferencia Sony E3 Press konferencia Sony E3 Press konferencia Sony E3 Press konferencia
Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia
Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia
Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia
Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia
Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia  Sony E3 Press konferencia
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, playstation, xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19557)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk