EA E3 press konferencia

Pozrime sa čo nám na E3 ohlasuje EA. Crysis II, Spore, Sims 3 a ďalšie killer tituly nebudú chýbať.

pridal saver 2.6.2009 o 0:15 pod hry
EA E3 press konferencia

HRY > NOVINKY >

Pozrime sa čo nám na E3 ohlasuje EA. Crysis II, Spore, Sims 3 a ďalšie killer tituly nebudú chýbať.  Konferenciu si môžete pozrieť napríklad tu.

23:00 - Pressku otvárajú obrázkami na Spore, Brutal Legend, Tiger Woods, Sims 3... Dante's Inferno dostáva trailer.  John Riccitiello predstavil víziu zábavných hier pre Wii.

- Ukazujú tri nové "dievčenské" Pets hry pre DS, ukazujú Littles Pet Shop Online na PC, vytváranie, sharovanie a hranie minihier s priateľmi.
- Charm Girls Club pokračuje v ponuke killer titulov, prídu štyri. tri na DS a jedna na Wii

23:15 - Pokračuje skutočný killer NFS: Shift  približujú Driver Profile funkciu,ktorá bude zaznamenávať rôzne jazdné manévre a budete za ne dostávať ohodnotenie. Niečo ako kudos pri PGR. Samotná jazda pripomína PGR, len s reálnejšou cocpit kamerou.  EA na E3 spúšta súťaž o BMW M3.

23: 20 - pokračuje Dragon Age: Origins, autori z bioware ju označujú ako najväčšiu hru doteraz. Dobro a zlo bude hrať veľkú úlohu. Ukazujú PC verziu. Hra vyjde 20. októbra.

23: 23 - Bioware prezentuje Mass Effect 2. Prezentujú full ingame trailer.

23: 27 - Prichádza Peter Moore, začína teasovať EA Sports hry a ako prvý bude Fight Night Round 3 a konkrétne jeho fyzika. Zdôrazňujú aj pokrok k 60 fps. Ohlasuje EA Sports MMA autentické mixed martial arts boje. Hovorí o rozširovaní online priestoru pre EA športy, kde príde napríklad PGA online, ale aj ďalšie hry sa budú dať editovať cez web cez Team Builder, napríklad v NCAA si môžete zeditovať si logo tímu, samotný tím, trávnik na ihrisku, to sa následne odrazí v Xbox360 a PS3 verziách hry. Ohlásili Madden NFL Online webovú hru ako PGA.

23: 39 - EA sports Active, Wii program ukazuje chudnúcich američanov. Predali 600.000 kusov v prvých dvoch týždňoch. Posledným športom je  EA Sports Grand Slam Tennis, ktorý s pridaním motion plus expanzie ponúke autenticitu ovládania. Pete Sampras titul odskúša.

23: 48 - Nasleduje Saboteur od Pandemicu s už v piatok ukázaným trailerom. Samotný gameplay pripomína čiernobiele GTA v druhej svetovej vojne mixnutý s lezeckými možnosťami inFamousu.

23: 54 - Brutálnu Legendu prezentuje Tim Shaffer. Hovorí o postavách v hre, ktoré stvárnia známi hudnobníci. Ozzy Osbourne, Lemmy Kilmeister, Rob Halford, Lita Ford a herec Jack Black nebude chýbať.  13. október nám hru ukáže.

0:00 - Prichádza Crytek!  Crysis II prezentuje oficiálne a oficiálne prináša hru aj na konzoly. Hra vytvori benchmark aj pre grafiku na konzolách. Zatiaľ však nič bližšie o hre, vraj až neskôr v priebehu roka.

0:03 EA ohlásuje All points Bulletin !  MMO GTA záležitosť.

0:08 Jediovia nastupujú hovoria o MMO Star Wars Old republic. Ukazujú prvý trailer.

Všetko, dosť slabučké od EA, takmer nič nové neukázali, jediné nové ohlásenie je All Points Bulletin aj to bez bližších detailov a platforiem.





EA E3 press konferencia EA E3 press konferencia EA E3 press konferencia EA E3 press konferencia EA E3 press konferencia EA E3 press konferencia EA E3 press konferencia EA E3 press konferencia
EA E3 press konferencia  EA E3 press konferencia  EA E3 press konferencia
EA E3 press konferencia  EA E3 press konferencia  EA E3 press konferencia
EA E3 press konferencia  EA E3 press konferencia  EA E3 press konferencia
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, mass effect, xbox, ati, sims, crysis






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19557)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk