Resident Evil 5 na hrane

pridal matus_ace 11.3.2009 o 20:19 pod hry
HRY > NOVINKY >

Kto by nemiloval anglický magazín EDGE? Ich recenzie vždy stoja za zamyslenie a je jedno, v akom zmysle. Neboja sa presadiť aj vlastný názor, tentoraz si to odniesla asi najočakávanejšia hra od začiatku roka - Resident Evil 5.

Recenzentovi sa do rúk dostala PS3 verzia a udelil jej vcelku neočakávanú známku 7/10. Viditeľne je pre mnohých určitá zastaralosť obrovskou prekážkou, tentoraz však vo svojom hodnotení EDGE nebol sám. Dokonca aj Official Playstation Magazine UK mal k hre podobné námietky. Dalo by sa teda dedukovať, že ak vám štýl hry nezmenený od RE4 nevadí, tak je pre vás hra must have titulom.

Resident Evil 5 však nie je jeho jedinou aktuálnou recenziou a tak to "schytali" aj iné tituly. PC hit Empire: Total War si odniesol úctyhodných 9/10, čo len podtrhuje jeho kvality. Taktiež podtrhli aj kvality druhého Shellshocku, ktorý "prekvapivo" získal až 2/10. Afro Samurai po výslednom 5/10 asi odišiel spáchať harakiri a Stormrise dostal ešte menej - 4/10. Dawn of War 2 dostal tiež 7/10, aspoň vidno, že aj využívanie celej škály hodnotenia má svoj zmysel a hry od 5 do 7 nie sú žiadne nehrateľné kraviny (rovnaký prípad ako RE5, poznámka pre niekoho, kto už pod 9/10 považuje za odpad).

50 Cent si tiež vystrieľal slušných 7/10. HAWX, Time Hollow (DS) a Resistance Retribution si odniesli mierne nadpriemerné hodnotenie a to 6/10. Rovnako aj ukrajinský simulátor mrazničky Cryostasis (na ktorý sa môžete už aj u nás tešiť). Zoznam recenzií završujú 2 Questy: Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride [DS] s 8/10 a Puzzle Quest: Galactrix [360, DS, PC, PS3] so 7/10.





Resident Evil 5 na hrane
Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk