Bohatý tohtoročný line-up pre PSP

pridal spacejunker 24.2.2009 o 18:53 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Nečakané ohlásenia sa k nám dostali z akcie Destination PlayStation. Všetky majú spoločného menovateľa, rozšíriť hernú obec a pritiahnuť zraky k PSP. Magnetom sú pochopiteľne nové hry priamo od Sony a tretích strán:

 Pre americký trh boli ohlásené dva Entertainment packy v cene 199 dolárov. Prvým bude v júli Hannah Montana s tanečnou hrou rovnakého mena, vybranými epizódami z TV seriálu a 2 GB Memory Stickom. Ten druhý bude obsahovať Assassin's Creed a ďalší zatiaľ neohlásený obsah!

 Ubisoft na PSP prinesie aj sériu Petz, v ktorej sa budete starať o domácich maznáčikov (psy, mačky, zajace, kone a pod).

 MTV Games a Harmonix opäť preskúmavajú nové teritóriá a svoju rockovú revolúciu transformujú aj do mobilnej podoby. Zatiaľ nie je jasné, ako bude fungovať Rock Band Unplugged, ale v tlačovke stojí, že má hra naplno využiť in-game obchod na nákup nového obsahu.

 V priebehu leta sa dostane v zámorí do predaja Dissidia Final Fantasy, bojovka, na ktorej sa dá vybudovať solídna závislosť. V Japonsku sa len tak mimochodom predalo viac ako 850 000 kusov.

 PSP nebude ukrátené ani o športové série od EA. Potvrdené boli nové ročníky Madden NFL 10 s podporou výmeny dát s PS3 verziou a Tiger Woods PGA Tour 10. Ďalšie série nie sú takisto vylúčené.

 Sony transformuje PS3 značky LittleBigPlanet a MotorStorm aj na displeje PSP. LBP sa vyvíja na rovnakej filozofii Create Share and Play v spolupráci s Media Molecule. Hra má obsahovať úplne nové levely.

 Hlučný festival MotorStorm sa presunie tentoraz do arktického podnebia. Hru dostalo na starosť štúdio BigBig, ktoré má na svedomí vynikajúcu dvojicu racing akcií Pursuit Force. MotorStorm Arctic Edge vyjde koncom roka aj pre PS2!

 Sony ďalej prisľúbili už ohlásené PS3 tituly inFamous, MLB 09: The Show, MAG, Uncharted 2: Among Thieves a God of War III, ktoré vyjdú v tomto fiškálnom roku (končí 31. marcom 2010).

Update: Entertainment pack Hannah Montana bude obsahovať orgovánovo-fialové PSP (pozri obrázok).





Bohatý tohtoročný line-up pre PSP
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, playstation, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk