Bystričania Bacha! Brloh vás zapojí do hry!

pridal Brloh 30.7.2008 o 12:49 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Už tento piatok sa OTVÁRA Brloh aj v Banskej Bystrici! Konečne! Už prebrali, ocenili (duálne aj v Euro) a vystavili väčšinu tovaru! V stredu brlohákov čaká záverečný „fejsing" a potom už len výzdoba predajne tak, aby ste sa u nich dobre cítili. Prípravy vrcholia takým nadšeneckým tempom, že možno si už vo štvrtok vyskúšate malú generálku, nakoľko je dosť možné, že otvoria už v poobedných hodinách! Ale pozor! Nesľubujú to na isto, ale upozorniť vás musíme. Už počas príprav sa mnohí okoloidúci zastavili s otázkou „Kedy už konečne otvoríte, už sa neviem dočkať."

A na čo sa môžete ešte tešiť? Čo pre vás chystajú okrem tradične širokého sortimentu hier pre všetky platformy, kníh a komiksov? Nooo... Brloh vás zapojí do hry!

Každý, kto navštívi banskobystrický Brloh v prvých dňoch (možno týždňoch) od otvorenia a zahrá si priamo na pľaci prezentované hry (od budúceho týždňa aj bojovku Soul Calibur IV), odnesie si domov štýlový darček (hru, tričko, čiapku, tašku, atď..) podľa vlastného výberu! Táto akcia platí do rozdania všetkých darčekov - to znamená, že platí staré známe „Kto skôr príde, ten skôr hrabe." Tie najlepšie a najhodnotnejšie darčeky, ako napríklad plné verzie hier GTA4, UEFA Euro 2008, a pod. sa minú pravdepodobne najskôr!

Ak sú medzi vami takí, ktorí hanbia vyjsť na verejnosť a radšej sa ukrývajú v súkromí svojho vlastného Brlohu niekde doma, určite ocenia aspoň fakt, že prvé DVA TÝŽDNE budú brloháci predávať všetko s úvodnou 10% ZĽAVOU!!! Samozrejme okrem už vopred zlacneného tovaru (konzoly, výpredaj, niektoré edície hier ako Platinum a pod.)

Podobne ako vo všetkých Brlohoch aj v tom banskobystrickom bude platiť - za každý nákup nad 1000,- Sk, alebo súčtom menších nákupov získate BrlohDolár v hodnote 50,-Sk, ktorý môžete pri ďalšej návšteve použiť pri platení.

Brloh BB sa teší sa na stretnutie a redakcia Sectoru želá všetko najlepšie najnovšiemu Brloh prírastku.





Bystričania Bacha! Brloh vás zapojí do hry!  Bystričania Bacha! Brloh vás zapojí do hry!  Bystričania Bacha! Brloh vás zapojí do hry!
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Wargame - european assault (1)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20477)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk