Správy z bojiska Dawn of War 2

pridal uni 18.7.2008 o 15:05 pod hry
HRY > NOVINKY >

Už chvíľu vieme, že vo Warhammer 40K: Dawn of War 2 nájdeme orkov a vesmírnych mariňákov a bude možné hrať kooperatívnu kampaň. Ďalšou rasou bude Eldar a v akcii ju ukazuje toto gameplay video. V ťažení sa budú postupne dobýjať teritóriá na planétach, pričom hráč uvidí aj aktivity iných frakcií, ktoré sa môžu aj pokúsiť o protiútok a spätné získanie oblastí. Vtedy sa bude treba brániť.

V demo verzii na E3, o ktorej sa rozpísal portál IGN, hráč viedol do boja štyri družstvá mariňákov na čele so seržantmi. Pred misiou bolo možné zmeniť výstroj tímov a upraviť lídrov. Za body za nové úrovne sa dajú zlepšovať parametre tímu a pribúdajú špeciálne schopnosti. Napríklad pri investovaní do zdravia môže vodca skupiny odviesť pozornosť nepriateľa od svojich ranených a upútať ju na seba, v prípade uprednostnenia útokov na diaľku sa zvýši dostrel jednotiek a podobne.

Jednotky v misiách sú podporované špeciálnymi zbraňami z orbitu, ako napríklad devastačný lúč, ktorý sa dá síce v misii použiť len raz, ale má veľmi ničivý efekt. Zdá sa, že v hre nebudú žiadne liečebné jednotky. Bojovníci si doplnia zdravie lekárničkami, ktoré spolu s muníciou pre ostreľovača a novou výstrojou, označenou rôznymi farbami podľa efektívnosti, zostanú po zabitých oponentoch a na konci každej misie sa zostávajúce sily automaticky doliečia. V hre zatiaľ nie je obsiahnutá žiadna výstavba, hráč pri konflikte použije výsadky s lídrami a potom sa pokúša splniť zadania. Môžete sa však tešiť na bojovú techniku so špeciálnymi schopnosťami.

Dôležité bude využívanie objektov na svoje krytie, uplatní sa aj krycia paľba, tu tvorcovia použijú podobný systém ako v Company of Heroes. Nepriatelia sa môžu dať na útek, ak ich zastraší početná prevaha oponenta. V podstate všetko má byť zničiteľné a dá sa zdemolovať, takže ani ochranný val nevydrží príliš dlho. Karty zamiešajú jednotky na vznášadlách, čo môžu viesť útoky zo vzduchu alebo obísť a preskočiť zabezpečené miesta. Svoj význam bude mať aj dohľad jednotiek. Vojaci skrčení za múrom napríklad ťažšie spozorujú nepriateľa, čo sa plazí oproti, najmä ak bude zabezpečený krycou paľbou, takže sa nebudú môcť veľmi rozhliadať. Taktiež pri prekážkach nebude jasné, či sa za nimi niekto neukrýva, kým sa za ne nepozrie zo správneho smeru.

Posily v hre sa budú zabezpečovať dvomi spôsobmi a síce formou jednorazových výsadkov alebo použitím oltára v teréne. To sa týka štandardných jednotiek, lídri totiž neumierajú, len zostanú dočasne vyradení z boja, kým ich neoživí vodca inej skupiny. Oltáre sú vlastne kontrolné body, ktoré umožnia víťazstvo na mape a súčasne prinesú bonusy pre frakciu. Samozrejme, keďže majú veľký strategický význam, bývajú dobre chránené nepriateľmi. Tvorcovia kladú dôraz aj na grafiku a efekty v hre, čo môžete jasne vidieť aj na záberoch. Hra by sa vraj mohla na trhu objaviť v prvom štvrťroku 2009 a dovtedy budeme snáď vedieť viac. Zatiaľ vyzerá nádejne.





Správy z bojiska Dawn of War 2 Správy z bojiska Dawn of War 2 Správy z bojiska Dawn of War 2 Správy z bojiska Dawn of War 2 Správy z bojiska Dawn of War 2 Správy z bojiska Dawn of War 2 Správy z bojiska Dawn of War 2 Správy z bojiska Dawn of War 2 Správy z bojiska Dawn of War 2
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: THQ / Relic Entertainment
Štýl: Stratégia / Realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 19. február 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19557)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk