High Velocity Bowling look

pridal spacejunker 12.11.2007 o 20:48 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pätica športových hier Wii Sports spôsobila vo svete hystériu. Každý, kto okúsil aspoň jednu z nich, chcel okamžite vlastniť doma zázračnú konzolu Wii a samotná kompilácia sa prakticky dodnes drží na špičke rebríčka obľúbených párty hier. Napodobiť úspech Wii Sports sa snaží kde kto a je to aj Sony, ktorá odpovedá s High Velocity Bowling. Pohybové senzory v ovládači SIXAXIS zvládnu čokoľvek, prakticky dokážu zachytiť akýkoľvek pohyb vyžadovaný golfovou palicou, bassebalovou pálkou alebo vrhaním gule.

Ako to však vyriešiť v prípade ovládača SIXAXIS, keď bol nadizajnovaný pre držanie oboma rukami? High Velocity Bowling od vás chce, aby ste ho zovreli medzi analogmi tak, aby ste malíček mali na L2, ukazovák na R2 a palec dokázal obhospodarovať krúžok a krížik. Krkolomné ovládanie kazí zážitok z hry, ale dá sa naň pomerne rýchlo zvyknúť a dokonca sa vám podarí hodiť aj niekoľko strikov. Horšie to bude s falšami, ktorých intenzitu meníte trigermi L2 a R2 ešte pred hodením gule na dráhu.

High Velocity Bowling je o niečo zložitejší než v úvode spomínaný Wii Bowling. Vaše úspechy na dráhach ovplyvňuje výber gulí, ale aj hráča, s ktorým sa rozhodnete zdolávať turnaje, alebo sa zúčastňovať súbojov jeden na jedného. Hranie je pre obe hry prakticky identické, po nastavení pozície na dráhe si vyberiete smer hodu a potom SIXAXIS-om kopírujete hod guľou, pričom stlačením L2 alebo R2 vyvoláte falš. Oveľa šikovnejšie by bolo riešiť falše nakláňaním ovládača do strán, ale človek nemôže mať všetko. 

Hra je vybavená adekvátnym technickým spracovaním, z ktorého vyniká najmä priestorové ozvučenie a parádna muzika. High Velocity Bowling dieru do sveta neurobí, ale je dôkazom, že aj netradičné držanie ovládača má svoje opodstatnenie a bude to práve neprirodzené uchopenie, ktoré môže príležitostných hráčov vystrašiť.





High Velocity Bowling look High Velocity Bowling look
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony






na
PS3

Vývoj: SCEE / SCEE
Štýl: Šport
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19560)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk