Mixing

pridal saver 23.8.2007 o 20:26 pod hry
HRY > NOVINKY >

Poďme si zhrnúť rozmanité menšie správy:

 Obchodníci ohlasujú, že Eye Of Judgment PS3 eyetoy hra bude mať v sebe kameru a bude stáť len 60 dolárov.

 Microsoft Hardware divízia práve oslavuje 25 rokov a k výročiu vydáva už spomínanú Sidewinder myš. Áno presne tá divízia, čo je zodpovedná za Xbox, ale aj výrazne kvalitnejšie produkty, ako najpredávanejšiu klávesnicu v US, najpredávanejšiu myš v US, ich webkamery sa umiestnili na prvom a treťom mieste medzi najpredávanejšími kúskami. Trochu škoda, že sa toľko ako PC perifériám nevenujú aj konzolovému hardvéru, kde najnovšie vymieňajú aj Xbox360 volanty, pre možné problémy pri pripojení zdroja.

 Keď sme pri MS, máme tu od Takahashiho nové informácie okolo 65nm Falcon dosiek do Xbox360. Už vraj dostal oficiálne informácie, že 65nm dosky (65nm procesor, grafika stále na 90nm) sú už vyrobené a sú na ceste do tovární, kde skladajú konzoly s tým, že by sa mali na jeseň objaviť v obchodoch. Podľa neho Microsoft o tom informovať nebude, ale je možné, že v po jesennom akciovom rebrandingu packov už budú konzoly s novou architektúrou (určite to hneď zistíme). Zdôraznil, že sú to len dosky s HDMI, ale keďže potom už konzoly bez HDMI nebudú, 65nm budú všade.

 Do Games for Windows edície hier sa pridala ďalšia firma a to Ubisoft, ktorá tam vstúpi s titulom Settlers VI. Rovnako Microsoft ohlásil Train Simulator 2.

 Devil May Cry je vraj krajší na Xbox360 ako na PS3 s tým, že sa zatiaľ horšie ovláda, keďže ovládanie zrejme nebolo prispôsobené na Xbox360 ovládač.

 IGN zverejnilo recenziu na Heavenly Sword, kde hra dostala 7/10. Nepáčil sa im hlavne dizajn misií, ktorý stiahol hodnotenie výrazne dole. Dosť nízke hodnotenie, keď napríklad Play Magazine dal hre 10/10. Počkáme, ako skončí priemer recenzií.

 Mark Rein pre Eurogamer povedal, že UT3 pre PS3 získava veľa z Gears of War, spomenul, že Gears of War 2 zatiaľ nie je vo vývoji, keďže sa orientujú hlavne na UT3. Mimochodom UT3 bude na PS3 bežať 30 fps, napriek tomu, že aktuálne demo v Lipsku vraj bežalo na 60 fps. PC verzia ostane na 60 fps. Okrem toho spomenul aj to, že majú fantastickú podporu, pre firmy ktoré si engine licencovali (aj keď firmy to vidia trochu inak).

 Keďže Tony Hawkovi od Activisionu pribudla konkurencia v podobe Skate., tasia ťažké zbrane a k hre pridajú demo na Guitar Hero III, ešte pred vydaním dema oficiálne.

 Podľa odhadov stránky VGChartz práve predbehol celosvetový predaj konzoly Wii predaj konzoly Xbox360 a to ani nie po roku na počte 10,5 milióna kusov (podľa stránky nextgenwars jej k tomu ešte milión chýba). Obe konzoly si delia 40 % podiel na trhu. PS3 ich z dostatočnej vzdialenosti sleduje s približne 4,2 miliónom predaných konzol a 17 % trhu. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, xbox, windows 8, ati, windows 7, cod






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk