Stranglehold v deme

pridal saver 8.8.2007 o 16:49 pod hry
HRY > NOVINKY >

Takže je to konečne tu, demo na Max Payne 3 Stranglehold od Tiger Hillu, firmy Johna Woo dorazilo a treba povedať, že hra má niečo do seba. Hra je v zásade Max Payne s rôznymi vylepšeniami, ale keďže vieme, že Max čerpal práve z filmov Johna Woo, nebudeme Johnovi Woo zazlievať, že si zobral svoj filmový štýl do svojej hry.

Hra teda ponúka pohľad z tretej osoby, akčné prestrelky, spomalený čas, presné mierenie, kopu rôznych skokov a špeciálnych manévrov, kde to celé okoreňuje jedinečná deštrukcia takmer všetkého doplnená množstvom nepriateľov.

Vaša postava Tequila, vám v deme ponúkne pištole a brokovnicu, s ktorými sa vyblbnete v relatívne rozsiahlom prostredí. Nechýbajú príbehové animácie a prestrihy. Od Maxa Payneho sa hra odlišuje pridaním špecialnych pohybov, kde sa môžete zviezť po zábradlí a počas toho strieľať, prekĺznete sa prakticky po každom stolíku a každú stenu môžete využiť na odrazenie. Takmer všetko sa dá zničiť, takmer vkuse niečo vybuchuje, padá, ničí sa, iskrí.

Demo okrem bežnej strieľačky ukázalo aj kinematický herný mód, kde vás hra vedie a vašou úlohou je v spomalenom čase vyhýbať sa guľkám a zostreliť vždy všetkých nepriateľov, ktorých vám automatická kamera ukáže. Tento mód si užijete niekoľko krát v leveli na pár sekúnd a vychutnáte si spomalené umieranie nepriateľov. Spomalené umieranie nepriateľov si užijete aj po zapnutí presného zamerania, kde sa podobne ako v Max Payneovi kamera zavesí za guľku a sleduje jej preniknutie do tela nepriateľa. V tomto prípade autori pridali aj efektné animácie zraneného, ktorý si chytá ranu a správa sa poďla toho, kde ste ho trafili. Nakoniec demo ponúklo aj kombo, kedy sa Tequila zatočí a skosí všetkých nepriateľov okolo vás.

Grafika je na Unreal engine a je dosť kvalitná, nie je to Gears of War, ale má to svoj štýl. Niektoré textúry síce mohli dotiahnuť a rovnako tváre postáv majú divné nasvietenie a príliš temné tiene, ale ako celok vyzerá grafika dobre a rovnako dizajn levelov vytvára potrebnú atmosféru. Framerate nemá výraznejšie poklesy ani pri masívnych deštrukciách prostredia.

Ak by sme to porovnali s Max Payne, je to hlavne akčnejšie, deštrukčnejšie a je tu až priveľa nepriateľov. Často nemáte nad situáciou prehľad, neviete, kde sa objavilo ďalších 10 nepriateľov. Aj keď to má adrenalín, chýba tomu precíznosť a úplne absentuje Paynovské využitie slow motion pohľadu na obmedzenie vašich zranení, tu je to len na to, aby ste si nepriateľov presnejšie zamerali. Trafia vás tak či tak. Však aj tak na vás vždy strieľajú zo všetkých strán a zdravia máte dosť. Celé je to konzolovo arkádovejšie. Neznamená, že sa tým tento štýl kazí, len je to už iné.

Celkovo má titul veľmi veľké ambície, ktoré zrejme aj splní. Koncom mesiaca sa máme na čo tešiť. Otázne je ešte, ako to nakoniec dopadne s PC verziou, na Xboxovej som nevidel nič, čo by bežné PC nemohlo zvládnuť a určite by na to nepotrebovalo 2 GB pamäte ako ohlasujú autori.





Stranglehold v deme Stranglehold v deme Stranglehold v deme
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360
PC
PS3

Vývoj: Midway / Midway Chicago
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 27. august 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk