Iron Man ďalšia z komixových akcií

pridal spacejunker 31.7.2007 o 12:09 pod hry
HRY > NOVINKY >

Iron Man, doteraz prehliadaná postava superhrdinského vesmíru Marvel, si vydupala film a tam, kde sa niečo točí, musí byť zákonite aj oficiálna hra. Tony Starkovi tak zostane kopec prachov z miliardového impéria na ďalšie vylepšovanie svojho super obleku, ktorý ho v okamihu zmení na nesmrteľný stroj chŕliaci devastačné vlny energie a riadené strely na čokoľvek, čo má hlavne otočené proti nemu. Hra bude pochopiteľne sledovať vybrané úseky z filmu, ale objavia sa v ňom aj scény a postavy z komixov. Iron Man sa prvý krát ukázal na E3 a neskôr na Comic Cone, kde bola predvedená jedna zasnežená úroveň (videá nájdete na Gametrailers).

Úlohou bolo zničiť laserové delo chránené štítom, ktorý napája energiou trojica generátorov. Z toho, čo bolo vidieť, bude Iron Man iba ďalšou komixovou adaptáciou priživujúcou sa na prichádzajúcom veľkofilme. Snáď to nedopadne ako herná superzlátanina Superman.

S Iron Manom budete ničiť pozemné ciele, páliť rakety na všetko, čo sa vám na radare objaví ako červený bod, vracať riadené strely naspäť svojím majiteľom, lietať, vznášať sa a uhýbať laserom. Bojisko sa má pod nohami Iron Mana neustále meniť, čo znamená, že počas hrania tu a tam pribudne nový cieľ, alebo sa jemne pozmení zadanie úlohy. Možno hre predčasne krivdíme, ale zatiaľ Iron Man vôbec nepresvedčil.

Jednou zo zaujímavostí, je stráženie vzdušného priestoru Mig-mi. Ak sa príliš odkloníte od kurzu misie a vydáte sa na cestu k oblakom, stíhače vás taktne upozornia vypálenými riadenými strelami, že tanky v kilometrovej výške určite nenájdete.

Zatiaľ nie je rozhodnuté, proti ktorým zloduchom sa Iron Man postaví, fanúšikovia sa môžu tešiť minimálne na sekretárku Pepper Pott, Jarvisa a Jim Rhodesa. Iron Man si upgraduje svoj oblek niekedy na jar budúceho roka na všetkých platformách.





Iron Man ďalšia z komixových akcií
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS2
PS3
PSP
Xbox 360
Wii
DS

Vývoj: SEGA / SEGA
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 30. máj 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (1)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19641)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk