Nintendo ohlasuje nové periférie

pridal spacejunker 11.7.2007 o 20:40 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Konzervatívna, s veľkými ambíciami odtrhnúť pozornosť od nablýskaných polygónov so shaderovými injekciami, taká bola konferencia Nintenda na tohtoročnej E3. Začalo sa tradične so štatistikami, ktoré odhalili nielen zdvojnásobený predaj konzol Nintenda, ale aj demografiu užívateľov. 67 % majiteľov sú muži, 33 % sú ženy (pre porovnanie, bežne je to 80 k 20). Predajné úspechy DS-ka rastú, doteraz má handheld na konte viac ako 40 miliónov predaných kusov. Tento rok sa herný katalóg rozšíri o 140 nových hier a o rovnú stovku pre Wii.

Jednou z prvých noviniek medzi prídavnými perifériami je Wii Zapper (video). V podstate ide o plastový výlisok v tvare automatickej zbrane, kam zastrčíte Wiimote a Nunchuk. S takýmto upraveným lightgunom budete kosiť zombíkov v Resident Evil: Umbrella Chronicles, teroristov v akcii Ghost Squad a z tejto periférie bude ťažiť aj Medal of Honor. Zapper bude bundlovaný k špecifickému balíku hier od Nintenda, inak bude na pulte stáť 20 dolárov (600 Sk a kus umelej hmoty?)

Druhá periféria súvisela s ohlásením Mario Kart Wii na začiatok budúceho roka. Hra bude balená spolu s plastovým výliskom v tvare volantu. S volantom to už skúšal Ubisoft pri racingoch, na názvy ktorých je hrôza pomyslieť.

Tretia a najzaujímavejšia periféria je Wii Fit (video), projekt Miyamota. Ide o podložku, ktorá meria tlak vašich nôh a prenáša ho priamo do hry. Balík Wii Fit bude obsahovať 40 minihier, ktoré posilnia vaše telo, ale aj dušu (joga).

Z ďalších noviniek boli ohlásené dátumy vydania pre bojovku Super Smah Bros. Brawl (3. december) a očakávanú plošinovku Super Mario Galaxy (12. november). Európania si budú musieť počkať, oba dátumy platia iba pre US.

Poslednou zaujímavosťou celej Nintendo konferencie bolo ohlásenie nového kanála Check Mii Out. Točí sa samozrejme okolo vašich postavičiek Mii a pomocou neho budete môcť so svetom sharovať svoje výtvory. Pre tento kanál je naplánovaná aj séria súťaží.

Prezentácia Nintenda sa zameriavala hlavne na tituly určené pre masy a nehráčov. Medzi inými boli predvedené: Brain Training 2 (recenzia), MySims, Picross, Wii Sports, Flash Focus, Rayman Raving Rabbids 2, My Word Coach. Samotným hrám sa budeme podrobne venovať v novinkovej sekcii.





Nintendo ohlasuje nové periférie Nintendo ohlasuje nové periférie
Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo, ati, sims






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk