C&C demo look - strategický killer titul?

pridal saver 28.2.2007 o 13:09 pod hry
HRY > NOVINKY >

Zrejme si už všetci fanúšikovia stratégii a hlavne Command and Conquer série zahrali práve vydané demo a zistili, že hra naozaj stojí za to. Síce neprináša nejaké extrémne inovácie, ale doťahuje svoj vlastný žáner akčných stratégii do dokonalosti. Všimli ste si prechádzajúceho sa vojačika po barakoch? Autori sa extrémne pohrali s detailami, animáciami, celkovo grafikou a to pri zachovaní nízkych hardverových nárokoch, kde by hru mali rozbehať všetci aj s trojročnými počítačmi (2 GHz, 512 MB RAM) a dokonca aj veľmi slabými grafickými kartami (ATI8500 alebo GF4). EA v tomto ohľade nenormálne zabodovalo a oproti extrémnym nárokom Supreme Commandera je toto veľmi príjemným osviežením. Ak by ste si hru chceli zahrať na maximálnych detailoch, 3 GHz a Geforce 7600 karta by na to mala stačiť. Mne to išlo na Core2Duo a GF7600 GT v 1680x1050 okolo 25 fps na max detailoch pod Vistou, pri bežnejších rozlíšeniach, ako 1280x1024 to samozrejme ide rýchlejšie, ale stratégia viac fps ani nepotrebuje.

Ale nie len okolo grafiky a rýchlosti autori zabodovali, atmosféru pôvodných C&C prináša v deme späť aj prestrihové video, ukazujúce aktuálne rozpoloženie sveta, ktoré vás chytí už od prvej hlášky - Welcome back commander. Prestrihové scény znovu majú niečo do seba a živý herci vo final to určite pekne okorenia, Josh Holloway alias Sawyer z Lostu, Shanon Cook zo CNN podá realistické správy, Tricia Helfer z Galacticy bude koordinovať váš postup, vám pomôže Grace Park rovnako z Galacticy, hlavným šéfom GDI bude Billy Dee Williams zo Star Warsu a najvyšším generálom Michael Ironside. Proti GDI bude stáť neprekonateľný Kane alias Joseph Kucan a Kiko Ellsworth bude jeho pravá ruka. Za mimozemšťanov budeme počuť Courteney Taylor. Plný výpis na imdb. Tieto tváre neuvidíte len v prestrihových scénach, ale aj počas hry, kde vás budú PiP okienkom obšťastňovať.

Ovládanie je klasické C&C, ktoré bolo zavedené už v Generalsoch, tu trochu vylepšili intuitívnosť, menu, výrobu. Ak hrávate iné stratégie, môže vám vadiť zmena ľavého a pravého tlačidla oproti štandardu. EA ohlásilo patch, ktorý umožní predefinovať si aj nastavenia myši (zrejme im po vydaním dema došlo mnoho požiadaviek od hráčov). V každom prípade väčšina hráčov si hneď zvykne, ale vyzerá, že EA sa snaží osloviť a vyhovieť úplne všetkým a to od HW nárokov, až po ovládanie.

Demo síce ukázalo len jeden skirmish a misiu z kampane, ale tešiť sa môžeme aj na akčný multiplayer, ktorý v niekoľkých módoch ukáže, čo je to pravá akčná stratégia a ako má vyzerať poriadny Ion Storm nad nepriateľskou základňou. Z dema bolo cítiť, že C&C týmto dosiahlo svoj nový vrchol a ostatné stratégie to budú ťažko prekonávať. Po vydaní Tiberium Wars nám už bude chýbať len nový prídavok do Red Alert série s Yurim na čele.





C&C demo look - strategický killer titul? C&C demo look - strategický killer titul? C&C demo look - strategický killer titul? C&C demo look - strategický killer titul?
Páči sa mi!

Zaradené pod: geforce, ati






PC
Xbox 360

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18390)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk