CES: Sony o svojich novinkách

pridal saver 8.1.2007 o 11:38 pod hry
HRY > NOVINKY >

Sony sa rovnako predviedlo výstupom na CES, kde ozrejmilo zaujímavé veci. Pojednávali o PS3, ktorého sa v US predalo minulý rok 1 milión kusov, a stále mieria na 6 miliónov do marca , pridali aj niečo okolo HDTV, kde sa Sony umiestnilo prvé v predaji v US a spomenuli aj svoje ostatné zariadenia.

 Okolo PS3 toho bolo pomenej z funkcionality vybrali, online network (zdôraznili, že je zadarmo), 1080p, PS3 - PSP prepojenie, rozširovanie online obsahu, ukázali pridanie predpovede počasia do menu. Predviedli zostrih trailerov no nespomenuli žiadnu novú hru. Viac sa venovali ďalším elektronickým zariadeniam.

 Z HDTV predviedli 10 palcový mikro HD displej, ohlásili svoj prvý 70 palcový HDTV s najrýchlejšou odozvou, akú kedy Sony malo v TV a ukázali aj 80 palcové bravie. Do budúcnosti naznačili produkciu OLED obrazoviek.

 Prešli aj na PC, kde zbežne spomenuli dva media počítače s Bluray (3300 dolárov), Vaio laptopy, aby sa ďalej venovali ich veľkému segmentu a to kamerám, kde majú 16 nových kamier s HDD, DVD, mini DV, štyri nové HD edície Handycam s 3 megapixelovými senzormi. Sony momentálne vládne 60%  HDD kamerovému trhu, kde nové harddiskové kameru budú mať 60 gb disk a 40x zoom.

 W1 wireless sytem bude novinka a je to zariadenie na streamovanie hudby, alebo internetového rádia v domácnosti. Spomenuli aj Mylo.

 Ich najdôležitejšie ohlásenie si nechali nakoniec a to internetový Video Systém Bravia Internet Link umožňujúci streamovať HD obsah, čím sa aj Sony zapojí do aktuálneho digitálneho sťahovania signálu cez internet. Sony to predviedlo v interface pripomínajúcom XMB a výber videí v štýle Youtube. Sony bude spolupracovať s AOL a Yahoo.





CES: Sony o svojich novinkách CES: Sony o svojich novinkách CES: Sony o svojich novinkách CES: Sony o svojich novinkách
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19835)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk