Devil May Cry 4 - Dante je mŕtvy

pridal spacejunker 8.9.2006 o 11:08 pod hry
HRY > NOVINKY >

Dante neotrčil kopytami, ako to odvážne hovorí názov tejto novinky, ale v Devil May Cry 4 si zafidliká na druhé husle. Úlohu démonobijca preberá Nero, nový hrdina nie nepodobný bielovlasému fešákovi s dlhým kabátom. Táto zmena v obsadení má podľa šéfa vývoja Hideaki Itsuna postaviť nováčikov, ako aj starých harcovníkov na rovnakú úroveň. Autori sa obávali, že ak by hra vyzerala ako iba ďalšie pokračovanie, zelenáči by zažívali ťažké chvíle. Po skúsenostiach s DMC 3 o nich nepochybujeme. Chce Capcom naznačiť, že sa bude znižovať obtiažnosť?

Itsuno ďalej pre magazín Famitsu objasnil Danteho úlohu v príbehu. Bude vystupovať ako záhadná postava a z pohľadu Nera bude predstavovať nepriateľa, eliminujúceho jeho spojencov. Chronologicky bude štvorka zasadená medzi jednotku a dvojku (trojka predchádza všetky ostatné hry). Príbeh DMC 4 má byť silnejší a mohutnejší ako u predchodcov. O cutscény sa opäť postará režisér Yuji Shimomura. Možno si vo finále nakoniec zahráme aj za Danteho, zatiaľ sa vo svetle reflektorov pohybuje Nero so svojimi novými údernými technikami. Jeho špecialitou v boji bude pravá „diabolská" ruka, ktorá v duchu rytierov Jedi môže pritiahnuť, alebo nepriateľov vyhadzovať do vzduchu.

V zásobe bude mať isto oveľa viacej špecialít a kombinácií s dvojicou zbraní a celou paletou mečov, vrátane Red Queen. Kombá sa budú rozdávať podobne ako v DMC3 s malými vylepšeniami, ktoré navrhli samotní hráči. DMC 4 sa predstaví na Tokyo Game Show a Capcom sľubuje nejaké to prekvapenie. Žeby oficiálne ohlásenie PSP verzie, o ktorej sa už začalo hovoriť?

Zatiaľ sa môžete pozrieť na oficiálnu stránku, kde nájdete ilustrácie oboch hrdinov. Žiadne solídne detaily, ani poriadne obrázky tam však nehľadajte.





Devil May Cry 4 - Dante je mŕtvy Devil May Cry 4 - Dante je mŕtvy Devil May Cry 4 - Dante je mŕtvy Devil May Cry 4 - Dante je mŕtvy Devil May Cry 4 - Dante je mŕtvy Devil May Cry 4 - Dante je mŕtvy
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3
PC
Xbox 360

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  február 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk