Pozvánka na Comics Salón 2006

pridal spacejunker 6.9.2006 o 17:05 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Všetci fanúšikovia hier, filmu, komixu, anime, fantasy, sci-fi, japonskej kultúry a všetkého, čo k tomu patrí, by si mali zarezervovať celý budúci víkend. V piatok 15.9. totiž začína v poradí už tretí ročník Comics Salónu. Vzhľadom na veľký záujem zo strany návštevníkov sa organizátori rozhodli natiahnuť program na tri dni a rozšíriť kapacitu o celé dve sály. Comics Salón 2006 je ako obvykle zastrešený japonským veľvyslanectvom s programom nabitým k prasknutiu. Počas troch dní si v 11 sálach vypočujete odborné prednášky na témy hier (Elveon), komixov, anime i japonskej kultúry, pozriete filmy podľa hernej/komixovej predlohy (Silent Hill, V for Vendetta, X-Men 3), ale aj zahráte nejaké tie hry, prípadne sa zúčastníte niektorej z mnohých súťaží.

Hlavnými sprievodnými akciami budú: súťaž o najlepšie kreslené dielo, súťaž Cosplay a hľadanie najlepšieho speváka v Anime-Karaoke. Ak dávate prednosť dlhým debatám, stolovým či kartovým hrám, určite sa nudiť nebudete. Hernú časť Comics Salónu budú tvoriť Majstrovstvá Slovenska v PlayStation 2 2006, PC Cup, PSP Challenge a niekoľko mini turnajov v hrách Buzz, EyeToy, SingStar, Dance Dance Revolution. Pre ostýchavých budú k dispozícii stojany na voľné hranie.

Comics Salón 2006 sa uskutoční v dňoch 15. - 17. septembra v priestoroch SÚZA na Drotárskej Ceste 46 v Bratislave. Program štartuje v piatok od 12:00 a skončí v nedeľu o 24:00. Cena vstupného sa pohybuje od 100,- Sk za jeden deň (v sobotu 150,- Sk), po 260,- Sk za celý víkend. Viac o programe, zahraničnej účasti, hosťoch, prednáškach, registrácii a vstupenkách nájdete na oficiálnej stránke Comics Salónu.





Pozvánka na Comics Salón 2006
Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19626)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk