C&C Tiberium Wars look

pridal saver 25.8.2006 o 10:13 pod hry
HRY > NOVINKY >

Takže už sme späť z GC (pozerám, že Uni to tu pekne zvládol) a postupne si rozoberieme, čo tam bolo k predstavovaniu a čo sme videli. Začnem s C&C Tiberium Wars stratégiou, ktorej multiplayer prezentoval sám Aaron Kaufmann a s kolegom predvádzali multiplayer na prealpha build verzii hry. Treba povedať, že na prealphu to šlapalo veľmi dobre a žiadne chyby nebolo vidieť. Grafika je veľmi kvalitná a od Battle for Middle-Earth II je to rozdiel priam na nepoznanie a teda už žiadne luky a šípy, ale explózie na každom kroku. Napriek vylepšeniam vraj minimálne požiadavky budú rovnaké s Middle-Earthom, keďže je engine rovnaký a rozširujú sa len efekty, kde však pre maximálne efekty už bude treba lepší počítač.

Multiplayerová mapa ukazovala boj GDI a NODov v púšnej oblasti okolo zničeného mesta. Minimálne zamorenie tibériom rozprestrierajúce sa pri základňách umožňovalo orientovať sa skôr na samotné boje a predvádzanie jednotiek. Hlavne ukazovali stealth možnosti NODov, ktorí vyzerajú byť pekne posadnutí neviditeľnosťou a štýlom rýchly útok a ústup. Proti stealthu majú ale GDI zbraň, kde napríklad Orca helikoptéry majú možnosť pulzu, ktorý na krátky čas odstráni nepriateľské maskovanie a umožní zameranie a rýchle zničenie cieľu. Ďalej ukazovali boje vojakov, ktorí sa kryjú, automaticky hádžu k zemi a snažia sa ubrániť, alebo zničiť cieľ aj za cenu toho, že by na nich NODi poslali svoj flame tank a v sekunde premenili na popol. Mimochodom vojaci chodia a ovládajú sa po celých jednotkách, osamote chodí len niektorá z hlavných postáv, alebo niektorí špecialista. Stavba základne bola predvedná zbežne a systém je prakticky rovnaký ako pri predošlých hrach. Teda energia, harvestovanie, postupne stále ďalšie budovy atď. Len tentoraz v detailnejšej grafike a všetko rozanimované. V každom prípade musím povedať, že to bola najlepšie vyzerajúca stratégia, akú som na GC videl.

EA na GC vypustilo aj trailer ohlásujúci návrat Kanea, vodcu NODov (túto stranu si ešte rozoberieme podrobnejšie), ktorý tentoraz pripraví GDI peklo na Zemi. Spolu s tým trailer ohlasuje aj návrat kamerovaných scén do hry. Podľa informácii od Kaufmanna na nich práve začína EA pracovať.





C&C Tiberium Wars look C&C Tiberium Wars look C&C Tiberium Wars look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
Xbox 360

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19812)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk