SteelSeries prináša nový headset Nova 5 a mobilnú aplikáciu pre konzolistov

SteelSeries rozširuje hojne oceňovaný rad headsetov Arctis Nova o ďalší headset vytvorený pre herný životný štýl.

pridal matus_ace 15.5.2024 o 10:47 pod hardware
SteelSeries prináša nový headset Nova 5 a mobilnú aplikáciu pre konzolistov

HARDWARE > NOVINKY >

Tímy SteelSeries stanovili tri hlavné ciele pri vývoji nového headsetu v rámci oceňovaného radu Arctis Nova: výrazne skvalitniť zvuk z hry pre hráčov na konzolách Xbox a PlayStation, vyvinúť prémiový bezdrôtový headset za dostupnú cenu a v neposlednom rade umožniť hráčom hrať dlhšie a intenzívnejšie.

Výsledkom práce je nový Arctis Nova 5 a sprievodná aplikácia Nova 5 App, prvá aplikácia svojho druhu, ktorá hráčom poskytuje prístup k viac ako 100 prednastaveným audio profilom. Headset ďalej dáva voľnosť pre prepínanie bezdrôtového pripojenia medzi vysokorýchlostným 2,4 GHz pripojením a Bluetooth 5.3 stlačením tlačidla. K tomu pridáva mimoriadnu viac ako 60 hodinovú výdrž batérie. To všetko v kategórii „cenovo dostupný luxus“ za cenu 139,99 eur.

SteelSeries prináša nový headset Nova 5 a mobilnú aplikáciu pre konzolistov

Inovácie nás posúvajú dopredu, rozvíjajú kreativitu, motivujú nás prekonávať hranice tak, aby sme hráčom vždy poskytovali prvotriedne zvukové zážitky,“ hovorí Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodáva: „Uvedenie nového headsetu Arctis Nova 5 a sprievodnej aplikácie s viac ako 100 audio profilmi mení pravidlá hry a poskytuje hráčom mimoriadnu zvukovú výhodu pri hraní na konzolách.

S rastúcou popularitou hrania sa SteelSeries intenzívne zameriava na maximálny herný zážitok a definuje herný životný štýl. Podľa údajov z januára 2024 je na svete viac ako 3,4 miliardy hráčov, čo zahŕňa 887 miliónov PC hráčov, 334 miliónov hráčov vlastniacich konzolu PlayStation, 247 miliónov Nintendo, 227 miliónov Xbox a 2,8 miliardy mobilných hráčov, ktorí obvykle hrajú aj na ďalších platformách.

SteelSeries prináša nový headset Nova 5 a mobilnú aplikáciu pre konzolistov

Headset SteelSeries Arctis Nova 5 je dokonale pripravený na hranie na konzolách Xbox, PlayStation, Nintendo Switch a ďalších platformách. Hlavnými prednosťami sú:

  • Sprievodná mobilná aplikácia Nova 5 – revolučná aplikácia s viac ako 100 prednastavenými audio profilmi pre konkrétne hry, ktoré boli starostlivo prispôsobené každej hre profesionálmi z audio oboru, ešportu a hernými vývojármi. Hráč má možnosť meniť svoje nastavenia počas hry v reálnom čase bez nutnosti vypnúť hru. Precízne vyladené audio profily pre hry ako sú Fortnite, Apex Legends, Minecraft a ďalšie dávajú hráčom konkurenčnú výhodu počuť aj to, čo ostatní nemajú šancu začuť.
  • Na mieru vyvinuté výkonné neodymové magnetické meniče – umožňujú hráčom počuť všetky detaily s čistými výškami, presnými stredmi a hlbokými basmi. Špeciálne navrhnuté neodymové magnetické meniče sú vyrobené zo zliatiny vzácnych kovov, aby zaistili používateľom dokonalý zvukový zážitok, či už hrajú akúkoľvek hru alebo počúvajú ktorúkoľvek hudbu.
  • Rýchle prepnutie bezdrôtového pripojenia – stlačením tlačidla je možné jednoducho prepínať medzi vysokorýchlostným pripojením cez 2,4GHz sieť a Bluetooth 5.3. Mobilné pripojenie zostáva v stand-by režime, zatiaľ čo je hráč v hre, takže je schopný ľahko prijímať hovory. Zároveň zachováva zvolený herný profil v 2,4 GHz pásme bez toho, aby ovplyvnil špecifický profil pre prenos zvuku cez Bluetooth.
  • Hranie naprieč platformami – kompaktný USB-C adaptér umožňuje hráčom ľahko prechádzať medzi všetkými platformami. Je kompatibilný s konzolami Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, ale aj PC, Meta Quest, rovnako ako s mobilmi a tabletmi podporujúcimi USB-C pripojenie.
  • Mikrofón ClearCast 2.X – dvakrát väčšia šírka pásma, dvakrát väčšia čistota zvuku. Mikrofón ClearCast od SteelSeries je vybavený novou čipovou sadou s vysokou šírkou pásma 32kHz/16Bit pre čistú a jasnú komunikáciu. Navyše majú PC hráči možnosť využiť dodávaný softvér Sonar využívajúci umelú inteligenciu na elimináciu šumu a okolitého hluku. Jedinečný dizajn zaisťuje jeho neviditeľnosť v zatiahnutom stave do náušníka a otvára možnosť použitia slúchadiel na cestách.
    • Viac ako 60 hodín bezdrôtového hrania – celková výdrž batérie 60 hodín zodpovedá každodennému použitiu, teda 7 dní v týždni po 8 hodinách. Funkcia rýchleho nabíjania cez USB-C ponúka ďalších 6 hodín výdrže iba za 15 minút.
  • Aplikácia Sonar Audio – prvý profesionálny parametrický ekvalizér určený pre hráčov. Sonar bol špeciálne navrhnutý a je neustále vyvíjaný tak, aby povýšil akýkoľvek herný headset na novú úroveň a poskytol hráčom neobmedzené možnosti nastavenia a prispôsobenia zvuku v hrách, tímovej komunikácii a mikrofóne. Umožňuje im nastaviť každý jednotlivý vstup, frekvenciu a počuť tak iba tie zvuky, na ktorých naozaj záleží.

PC verziu headsetu nájdete tu, Xboxovú verziu tu a Playstation verziu tu.





SteelSeries prináša nový headset Nova 5 a mobilnú aplikáciu pre konzolistov  SteelSeries prináša nový headset Nova 5 a mobilnú aplikáciu pre konzolistov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Rtx 4070 vs rx 7800 xt/ 7900 g... (6)
Zdravím! Nedávno som skladal nový PC, cca 3 týždn...
|Madison vr (0)
Chcel by som opýtať mám nárok na nejakú zľavu na M...
|Odišla mi grafická karta alebo... (17)
Ahoj, môžete mi prosím poradiť v čom je problém? N...
|Samsung q990d soundbar (1)
Zdravim, mám na ruke od Alzy zľavový kupón na tent...
|Ghost warrior 3 (1)
Ahojte. Viete mi odporučiť nejaký herný nb kde by ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21299)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk