PlayStation rozbieha svoje jarné zľavy

Desiatky herných titulov a vybrané herné príslušenstvo – to všetko zahŕňa aktuálnu ponuku zvýhodnených cien.

pridal matus_ace 17.4.2024 o 10:23 pod hry
PlayStation rozbieha svoje jarné zľavy

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment predstavuje jarnú ponuku PlayStation zliav na vybrané produkty. Zvýhodnené ceny platia od 17. do 30. apríla alebo do vypredania zásob. Súčasťou tohtoročnej špeciálnej akcie sú najnovšie PS5 tituly, obľúbené herné klasiky, VR tituly aj herné príslušenstvo.

Hernej ponuke kraľuje najnovšie pokračovanie príbehu dvojice Kratos a Atreus v God of War Ragnaröku za 39,99 € a vylepšená verzia úvodného dobrodružstva Ellie v The Last of Us Part I Remake s aktuálnou cenovkou 49,99 €. Fanúšikovia samurajského kódexu bušidó si prídu na svoje v predĺženom Ghost of Tsushima Director's Cut za 39,99 €. PS5 verzia Gran Turismo 7 je teraz dostupná za 39,99 €.

V aktuálnom, nie práve jarnom, počasí sa môžu herní fanúšikovia vydať na dobrodružnú výpravu s hlavnými hrdinami obľúbených sérií v ich najnovších pokračovaniach. S Nathanom Drakom v Uncharted: Legacy of Thieves Collection aktuálne za 19,99 €, s Aloy v Horizon Forbidden West v cene 29,99 €.

Akčné zľavy sa ako už tradične týkajú aj kolekcie PlayStation HITS. V nej nájdete napríklad predchodcu vyššie spomínaných posledných dielov obľúbených sérií v podobe Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport či God of War. Tieto a ďalšie herné tituly z kolekcie PlayStation HITS sú v aktuálnej ponuke dostupné už za 7,99 €.

Súčasťou ponuky tohtoročných jarných zliav je aj vybrané herné príslušenstvo. Slúchadlá PULSE 3D Wireless headset v niekoľkých farebných variantoch si tak možno teraz zaobstarať v akčnej cene 69,99 € (79,99 €). Doplniť si svoje herné vybavenie o PS5 HD kameru je teraz možné za 39,99 €, nabíjacia stanica DualSense Charging Station a Media Remote potom aktuálne vychádza na 39,99 €. Za zvýhodnenú cenu 197,99 € možno tiež zaobstarať hernú konzolu PlayStation 4.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20133)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk