Roguelike deckbuilder As We Descend sa predstavuje

Rozhodnite o osude civilizácie na konci sveta a ochráňte poslednú baštu ľudstva pred prílivom rozkladu.

pridal matus_ace 28.3.2024 o 18:01 pod hry
Roguelike deckbuilder As We Descend sa predstavuje

HRY > NOVINKY >

Coffee Stain Publishing odhaľuje As We Descend, debutový titul od vývojárov Box Dragon, čo je roguelike deckbuilder, ktorý vrhá hráčov do rozpadajúceho sa sveta, v ktorom musí posledná civilizácia zostúpiť do hlbín zeme, aby zabezpečila prežitie ľudstva.

V hre, ktorá prináša dystopický a strategický zvrat v žánri deckbuilding roguelike, budú hráči brániť posledné mesto ľudstva na nebezpečnej ceste. Hráči budú skúmať feudálnu mestskú krajinu, aby nadväzovali kontakty, zhromažďovali sily, prehľadávali ruiny a nachádzali cenné zdroje, aby získali výhodu nad smrtiacimi príšerami ohrozujúcimi existenciu ľudstva. Keď tieto príšery postúpia, náročný ťahový boj v hre si bude vyžadovať stratégiu a zručnosť pri zostavovaní kariet, pretože hráči si vybudujú svoje sily s jedinečnými jednotkami, z ktorých každá má svoje vlastné karty a schopnosti.

As We Descend je prvá hra od štúdia Box Dragon, ktoré založili bývalí vývojári zo Stunlock Studios Kevin Chang a Karl Bergström. K tímu sa pripojil aj Aleks Nikonov, ktorý predtým pracoval v Riot Games ako senior výtvarník konceptov postáv a prostredia.

"Zdá sa, akoby to bolo len včera, keď sme oznámili, že Box Dragon existuje, a teraz, po viac ako dvoch rokoch, predstavujeme to, čo sme celý ten čas pripravovali," povedal Kevin, herný riaditeľ spoločnosti Box Dragon. "Sme nadšení, že môžeme začať s testovaním v našej uzavretej bete, aby sme pomohli formovať vývoj našej hry. Čaká nás ešte veľa práce, ale vieme, že s pomocou vášnivých hráčov, ktorí milujú tento žáner a túžia po niečom novom a veľkom, dokážeme z As We Descend urobiť roguelike deckbuilder S-tieru."

"Tento projekt sa začal pred rokmi, keď sa Coffee Stain spojila s Karlom a Kevinom, aby založili Box Dragon, úplne nové samostatné štúdio v rámci Coffee Stain, ktoré sa bude zameriavať na tvorbu vlastných originálnych IP," povedal Joel Rydholm, producent vydavateľstva Coffee Stain. "Táto hra je prvou v tejto línii - a som veľmi rád, že ju konečne môžeme odhaliť svetu."





Roguelike deckbuilder As We Descend sa predstavuje  Roguelike deckbuilder As We Descend sa predstavuje  Roguelike deckbuilder As We Descend sa predstavuje
Roguelike deckbuilder As We Descend sa predstavuje  Roguelike deckbuilder As We Descend sa predstavuje
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19973)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk