Nextgenoviny

pridal saver 9.8.2006 o 11:28 pod hry
HRY > NOVINKY >

 Pre tých, ktorí sa nevedia rozhodnúť, či PS3 áno alebo PS3 nie, tu je niekoľko plusov a záporov konzoly.

 S bundlom Xbox360 to vyzerá stále reálnejšie, ale zatiaľ len v Kanade, kde sa objaví Xbox360 premium s PGR3, Xbox Live na 3 mesiace a 1250 bodovou kartou. Začne sa predávať už dnes 9. augusta.

 Ďalší negatívne ladený PS3 článok zamýšlajúci sa nad tým, či PS3 neskončí posledná. Okrem iného spomína aj nekvalitu Bluray obrazu, problémy s programovaním pre Cell, jeho nevýhody ako herného procesora. Samozrejme do vydania konzoly je to všetko len teória, ale aj tak zaujímavé, koľko takýchto článkov je.

 Na druhej strane PS3 bude spätne kompatibilná a budú na nej fungovať aj sejvy z PS2 a PS1, len bude k tomu potrebný adaptér. Zatiaľ Sony nespomína, či ho budú vyrábať sami, alebo to bude podobne ako pri Xboxe, kde ho vyrábajú tretie firmy.

 Ak chcete vidieť, ako bude vyzerať Xbox Live Video Chat pre Xbox360, ukážkové video si môžete pozrieť tu.

 Optické média umierajú a budúcnosť je v internete, ktorý bude budúcim herným médiom. Predpokladá to aj Harrison zo Sony, ktorý by bol prekvapený, ak by PS4 mala fyzický disk.

 Tu je otázne, ako vážne treba brať Harrisona, keď ho sa znovu prichytili pri klamaní, kde tvrdí, že už je vonku 100 Bluray filmov. Ok, nie je to klamstvo, je to pravda, ale len v krajine fantázie Sony (realita 24 filmov). Mimochodom Bluray a HD-DVD majú už aj rovnaké tituly, ktoré sa dajú pekne porovnávať a kde znovu vítazí HD-DVD vo všetkých troch vydaných filmoch.

 Na Xbox Live Arcade prichádzajú nové tituly, 16. augusta príde poker Texas Hold 'em, 23. augusta Time Pilot, 30. augusta Scramble a 6. septembra sa očakáva ďalší zaujímavý titul Lumines Live. Zatiaľ v neurčenom čase sa na Live očakáva aj Castlevania: Symphony of the Night a aj slušne vyzerajúca multiplayerová akcia Small Arms.

 SNK nemá záujem robiť hry pre PS3 a vidí v tom veľký risk. Je to príliš nákladné a radšej sa uberajú lacnejším smerom k Wii. Možno okolo roku 2009 - 2010 bude podľa nich vhodný čas na hru pre PS3.

 Nakoniec pikoška s DS Lite, kde môžu ľahko hráči s väčšimi rukami prísť k nepekným otlakom.

 Anderson Analytic zverejnili zaujímavú štúdiu, v ktorej porovnávali, ako sa náhodne vybraní účastníci písomne vyjadria o reklamách a značkách, ktoré videli. Porovnávali Xbox vs. PS na chlapcoch a Barbie vs. Bratz na dievčatách. Po teste zanalyzovali prejavy a pri Xbox vs. PS zistili, že Xboxová skupina mala vyššie hodnotenia silnej motivácie, vyššiu sebadôveru a aj vyššiu nedôveru.

 Keď už sme pri boji konzol, tu je pekný článok o Fanboyizme a rozdieloch medzi fanboymi jednotlivých platform a aj s ich príkladovými vyjadreniami.

 Gamescoreblog ukázal prvé koncepty vyberania medzi HD-DVD a DVD prehrávaním v Dashboarde. Microsoft v pondelok prvý krát verejne predviedol HD-DVD expanziu k Xbox360, neozrejmil jej cenu, ale vysvetlil, že o celé dekódovanie videa a zvuku sa stará konzola. Mimochodom konzola mala Halo 3 faceplate.





Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, microsoft, xbox, ati, ps4






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19423)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk