Huawei Freeclip sú netradičné štupľové slúchadlá

Huawei u nás začal predávať svoje nové Huawei FreeClip slúchadlá.

pridal saver 23.1.2024 o 13:24 pod hardware
Huawei Freeclip sú netradičné štupľové slúchadlá

HARDWARE > NOVINKY >

Huawei u nás začal predávať svoje nové Huawei FreeClip slúchadlá. Sú to netradičné štúpľové slúchadlá, ktoré sa nevkladajú do uší, ale klip systémom pripínajú na ucho. Nakoniec už to naznačuje aj názov.  Sú pre tých, ktorým vadí mať niečo v uchu a chcú skôr niečo otvorenejšie. 

Huawei k tomu hovorí: 

Vďaka inovatívnemu C-bridge dizajnu slúchadlá sedia pohodlne na ušiach, a zároveň sa postarajú o čistý a kvalitný zvuk bez toho, aby obťažovali okolie. O ničím nerušené počúvanie sa postará aj aktívne potláčanie okolitého hluku pre prvotriedny zvukový zážitok. Samozrejmosťou je aj dlhá výdrž batérie až 36 hodín, ktorá v spojení so štýlovým futuristickým dizajnom predstavuje to najlepšie z oboch svetov.

C-bridge dizajn bol vytvorený na základe analýz z viac ako 10 000 ľudských uší, čím sa zabezpečilo, že nosenie bude pohodlné a bezpečné bez ohľadu na veľkosť a tvar ucha. Prototypová infraštruktúra C-bridge Design je vyrobená z vysoko výkonného niklu titánovej (Ni-Ti) zliatiny s tvarovou pamäťou, ktorá zabezpečuje optimálne pohodlie pre rôzne veľkosti a tvary uší. Pamäťová zliatina zároveň obsahuje 9 jadrových drôtov a 1 pamäťový oceľový drôt, ktorý je však tenký ako jeden drôt. Vďaka tomu každé slúchadlo váži iba 5,6 g, čo je dostatočne pohodlné na nosenie po celý deň.

Huawei Freeclip sú netradičné štupľové slúchadlá

Spolu s ergonomickými konvexno-konkávnymi štruktúrami Acoustic Ball a Comfort Bean, každá funkcia spolupracuje na efektívnejšom rozložení tlaku na celé ucho, čím sa znižuje typické nepohodlie, ktoré sa často vyskytuje pri klipových zariadeniach. Tým sa vytvára bezpečné a zároveň ergonomické uchytenie, ktoré zostáva pohodlne pripevnené na ušiach používateľa.

Zároveň bola kvalita zvuku Huawei FreeClip ďalej posilnená dvoma funkciami – duálnym magnetom vysokocitlivej budiacej jednotky a systémom Reverse Sound Waves System. Duálny magnetický menič zvyšuje intenzitu magnetickej indukcie, čím vytvára lepšiu čistotu zvuku a rezonanciu, zatiaľ čo systém reverzných zvukových vĺn znižuje únik zvuku a udržuje vaše počúvanie pohlcujúce a súkromné.

Čakať tak môžete 36 hodín výdrže s púzdrom a 8 hodín vlastnej batérie, ako aj odolnosť pred vodou s IP54.  Nechýba redukcia šumu vďaka AI.  Zároveň sú prvé slúchadla na trhu, pri ktorých nemusíte riešiť ktoré slúchadlo dáte, na ktoré ucho. Samé si to rozpoznajú.

Slúchadlá kúpite za 199 eur a dostupné budú budúci týždeň.
 
Huawei Freeclip sú netradičné štupľové slúchadlá





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20041)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk