Horúce novembrové tipy na neodolateľné nákupy ako z inej galaxie

pridal PR 21.11.2023 o 11:23 pod hardware
Horúce novembrové tipy na neodolateľné nákupy ako z inej galaxie


Najväčšia nákupná horúčka roka a.k.a. Čierny piatok je tu. Vybavte predvianočné nákupy na jednej adrese. Rekordné zľavy ako z inej galaxie zažijete jedine so Samsungom.

Prinášame vám horúce tipy na telefóny a tablety za neopakovateľné ceny počas Black Friday.

Ruku na srdce. Všetci máme radi zľavy. A lepšiu príležitosť ako ušetriť nenájdete v žiadnom inom období. Ak ešte nemáte v rukách najnovšie novinky od Samsungu, vyťahujte peňaženky a otvárajte platobné brány. Zľavy, ktoré zažijete pri kúpe prémiových modelov telefónov a najnovších notebookov nemajú obdoby. Len počas Black Friday ušetríte  a potešíte svojich blízkych najmodernejšími novinkami na trhu. Najväčšia nákupná horúčka už „horí“ neodolateľnými zľavami.

 

Horúce novembrové tipy na neodolateľné nákupy ako z inej galaxie

Aj prémiové modely telefónov za bezkonkurenčné ceny

Bezkonkurenčné ceny ponúka Samsung na modely základnej série Galaxy A53 a Galaxy A33, ktoré dostanete počas novembra už od 239 eur.

Chcete si pred Vianocami dopriať jeden z prémiových modelov Galaxy S? Ak túžite po telefóne, s ktorým bude každý deň epický, tak počas Black Friday siahnite po Samsung Galaxy S22. Kúpite ho len za 499 eur. Očarí vás fotoaparátom, ktorý prežiari váš nočný život. Snímač Big Pixel zväčšuje pixely, aby pritiahol svetlo. Najlepšie momenty tak zachytíte aj po zotmení vďaka Nightography. Navyše disponuje batériou s omnoho dlhšou než celodennou výdržou. Samsung Galaxy S22 dobre vyzerá, je pohodlný, funkčný a presvedčivo výkonný telefón s Androidom.

Black Friday prináša výhodné ceny aj na modely Galaxy S23 Ultra a S23+, ktoré boli  vyrobené aj s ohľadom na planétu. Každý telefón je vyrobený z recyklovateľného skla a zafarbený prírodnými farbivami. Rám je z najodolnejšieho hliníka Armor Aluminium, aký bol kedy na smartfóne Samsung Galaxy použitý. Jeho dizajn je rovnako funkčný ako nádherný. Navyše sú tieto prémiové série vybavené stupňom krytia IP68 pre odolnosť voči prachu a vode. Fotoaparát profesionálnej úrovne má snímač s vysokým rozlíšením. Pripravte sa preto na jasné snímky v ktorúkoľvek dennú i nočnú hodinu.

Prémiové modely Galaxy S23 Ultra a S23+ môžete získať počas Čierneho piatku už od 859 eur za 256 GB pamäť a navyše vám ponúkame extra Výkupný bonus až 60 eur pri odpredaji starého telefónu akejkoľvek značky. Jednoducho kúp nový, zaplať starým (všetky uvedené ceny sú odporúčané a maloobchodné po zľave. Ponuka modelov sa môže líšiť od predajcu). 

 

Horúce novembrové tipy na neodolateľné nákupy ako z inej galaxie

Skladacie telefóny sú praktické a prudko štýlové

Ak máte štýl, tak potrebujete telefón, ktorý vyniká nielen svojou výbavou, ale aj vzhľadom. Skladací Samsung Galaxy Z Fold5 je najtenším a najľahším zariadením spomedzi doterajších generácií telefónov Galaxy Z Fold, no aj napriek tomu disponuje batériou s dlhou výdržou. Zároveň umožňuje najpokročilejší multitasking na smartfóne a poskytne vám možnosť otvoriť až 3 okná na jednej obrazovke. Pridajte si do svojej zbierky nástrojov dotykové pero S Pen a buďte ešte produktívnejší. Kedykoľvek sa objaví inšpirácia, siahnite po pere S Pen a píšte, skicujte, posielajte emaily alebo kreslite s presnosťou, kdekoľvek potrebujete.

Nehovoriac o tom, že tento prémiový telefón je odolný zvnútra aj zvonka. Je totiž vystužený odolným hliníkovým rámom. Jeho výkonný kryt zodpovedá svojmu názvu – Armor Aluminium – a chráni váš telefón pred poškodením.

Ak radi fotíte, poteší vás pokročilý systém fotoaparátov najvyššej triedy a rozlíšenia. Jedinečný tvar s dvoma veľkými displejmi vám umožní používať telefón ako mobilné štúdio s 30-násobným priblížením Space Zoom.

Skladacie Galaxy Z Fold5 a ZFlip5 vám Black Friday prináša so zľavou až do 320 eur a navyše môžete využiť Výkupný bonus až 200 eur pri odpredaji starého telefónu akejkoľvek značky.

Horúce novembrové tipy na neodolateľné nákupy ako z inej galaxie

 

Galaktická úroveň najmodernejších tabletov

Tablety Galaxy Tab S9 sú ľahké, štíhle a odolné. Sú vybavené doteraz  najväčším displejom Dynamic AMOLED 2X. Bezkonkurenčne výkonné sú vďaka procesoru Snapdragon 8 Gen 2 pre tvorenie aj rozptýlenie. Inými slovami, je jedno, či upravujete fotografie, striháte videá, sledujete filmy, hráte hry alebo kreujete čokoľvek vizuálne, s uhlopriečkou až 37 cm to bude vždy zážitok. Bez problémov zvládajú aj drsnejší pobyt v teréne, proti škrabancom ich chráni konštrukcia z pevného hliníka, ktorá slúži ako brnenie. Súčasťou základného balenia je aj dotykové pero S Pen s certifikátom odolnosti IP68 proti prachu a vode. Rovnakým certifikátom sú prvýkrát v histórii radu Galaxy Tab S vybavené aj samotné tablety. Vďaka dotykovému peru môžete na tablet skutočne písať ako ceruzkou na papier. Pri cestovaní príde vhod ochranný kryt s klávesnicou a touchpadom a spolu s režimom DeX Mode – dohromady dokážu zmeniť tablet na plnohodnotný, ale stále ľahko prenosný počítač. Nový tablet s kapacitou úložiska až 1TB, má dostatok energie na celý deň a dokonca si trochu ušetrí pre prípad, že by potreboval dobiť aj váš telefón.

Počas obdobia Black Friday sériu Galaxy Tab S9 a Tab S9 FE môžete získať až o 500eur lacnejšie ak sa rozhodne odpredať starý notebook akejkoľvek značky.

Horúce novembrové tipy na neodolateľné nákupy ako z inej galaxie

 

Jedinečné prepojenie v rámci Samsung ekosystému

Ak ste Samsung „pozitív“, máte jedinečnú možnosť zladiť sa v rámci celého ekosystému.

Prepojenie tabletu, smartfónu, hodiniek či slúchadiel umožňuje plošné nastavenie vlastného štýlu pomocou One UI, jednoduché a bezpečné platenie alebo aj efektívnejšie ovládanie domácnosti s aplikáciou SmartThings. 

Ak vás zaujali výnimočné Samsung produkty, môžete siahnuť aj po špičkových televízoroch Samsung Neo QLED, OLED a The Frame a nechať sa ohromiť dokonalým obrazom, ikonickým dizajnom a fantastickými farbami.

Horúce novembrové tipy na neodolateľné nákupy ako z inej galaxie

Viac informácií o atraktívnych zľavách na základné série smartfónov Galaxy A, staršie série Galaxy S alebo najnovšie generácie Galaxy Z či iné produkty Samsung počas novembrového obdobia Black Friday nájdete u oficialnych predajcov Samsung. Ako ušetriť pri kúpe nového zariadenia a bonusoch pri odpredaji starého zariadenia nájdene na www.novysamsung.sk





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19995)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk