Guild Wars 2 dostáva novú expanziu

Hráči populárnej MMORPG dostanú novú expanziu a do konca roka príde zadarmo ďalší nový obsah.

pridal matus_ace 23.8.2023 o 14:24 pod hry
Guild Wars 2 dostáva novú expanziu

HRY > NOVINKY >

Spoločnosti ArenaNet a NCSOFT dnes vydali expanziu pre Guild Wars 2 nazvanú Secrets of the Obscure. Je to štvrté rozšírenie pre oceňovanú a kritikmi uznávanú MMORPG hru Guild Wars 2. Toto najnovšie rozšírenie prinesie množstvo nových herných prvkov a epických dobrodružstiev odohrávajúcich sa vysoko nad povrchom Tyrie, ponorí sa do starodávnych tajomstiev okolo vznášajúcej sa Čarodejníckej veže, ktoré hráčov fascinujú už viac ako dve desaťročia, a ďalej obohatí online svet jednej z najtrvácnejších a najobľúbenejších PC hier.

Hráči rozšírenia okamžite získajú dve nové mapy, ktoré možno preskúmať: Skywatch Archipelago a Amnytas. Okrem toho bude Secrets of the Obscure obsahovať dve nové Strike Missions, novú centrálnu oblasť vo vnútri Wizard's Tower a nespočetné množstvo nových herných prvkov.

V priebehu nasledujúcich mesiacov až do roku 2024 bude štúdio pokračovať vo vydávaní dodatočného obsahu bez ďalších poplatkov pre hráčov expanzie, vrátane ďalších schopností zbraní, tretej mapy, nového Fractal of the Mist, nových challenge režimov Strike Mission a ďalších nových odmien, ako je napríklad vôbec prvá legendárna sada brnenia spojená s aktivitami PvE.

Úplne nový príbeh stavia hráčov do pozície niekdajšieho obrancu aj prieskumníka neznáma, ktorý sa ženie za obranou sveta pred doteraz nevídanou hrozbou. Dobrodružstvo sa začne výstupom cez plávajúce ostrovy súostrovia Skywatch, ktoré sú pod útokom Kryptov, démonickej rasy zlomyseľných bytostí prúdiacich cez nestability v hmle a ohrozujúcich krehký mier sveta po porážke drakov. Nasleduje epický boj do ríše démonov, kde osud sveta spočíva v rukách hráča a jeho tajných nových spojencov.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20011)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk