Next-genoviny

pridal saver 24.5.2006 o 20:02 pod hry
HRY > NOVINKY >

 Microsoft začína Xbox360 predávať aj v Indii, kde však nadhodil zaujímavú cenu 439 dolárov (spolu s jednou hrou). Bez hry je to síce lacnejšie ako v US, ale aj tak, človek by rátal s tým, že India je menej majetnejšia.

 Ritual zvažuje vydanie svojej, práve zverejnenej PC akcie SiN: Episodes, na PS3 a XBox360.

 Bungie ohlásili testovanie Halo 3 multiplayeru, čo naznačuje, že hra je už v chodivom štádiu a začiatok budúceho roka to pre fanúšikov istí.

 Pošepkáva sa, že Xbox360 dostane ďalší Final Fantasy titul, bude to pravdepodobne jeden alebo viacero z FFXIII série. A rovnako by sa niektoré FF mali objaviť aj na Live.

 Máme tu aj pozitívnu vec pre PS3 fanúšikov, kde autor Tekkenu 6 rozmýšľa nad zapracovaním motion senzorov do hry. To sa dá využiť napríklad pri zovretí, kedy hráči môžu zatrepať ovládačom a vyslobodiť sa.

 Menej pozitívna vec je, že UK aktuálne neplánuje predávať lacnejšiu verziu konzoly, ktorá je podľa UK šéfa Sony príliš okresaná a nemajú pre ňu zaradenie na trhu. Drahšia verzia stojí v UK viac ako inde a to £425, čo je 800 dolárov. Na druhú stranu, prečo nepredávať lacnejšiu verziu, keď vraj Blu-ray nebude mať bez HDMI do roku 2010 žiadne obmedzenie na pozeranie HD filmov (ochránené filmy sa budú bez HDMI prehrávať len v polovičnom rozlíšení).

 Wii nedostane ani HD rozlíšenie, ani HD zvuk. Znovu bude pracovať v simulovanom 5.1 zvuku, rovnako ako to bolo pri GameCube. Za predpokladadnú cenu 200 dolárov by to nikomu nemalo vadiť.

 Dajme si aj jednu pikošku, pozrime sa, čo dokáže Havok engine v Oblivione.

 Fanúšikovia futbalu, ktorí majú Xbox360 a hru FIFA 2006 sa môžu zapojiť do prvého virtuálneho futbalového turnaja. Viac nájdete na www.xboxcup.com

 Prejdime k vážnym veciam. Po E3 sa rozprúdila vášnivá debata medzi MS, Nintendom a Sony, kde sme už spomínali, že MS by rado Nintendo ako druhú konzolu a Sony rovnako. Miyamoto z Nintenda im teraz odpovedá, že ich hry sú to isté len s novou grafikou, k Sony ovládaču podotkol, že niečo podobné už mal aj Gameboy Color a oni sú už s Wii ovládačom úplne inde. Peter Moore z Microsoftu sa rovnako vlažne vyjadril k PS3 ovládaču a pripomenul, že niečo podobné spravili už v roku 1999 a vyhrali s tým mnoho hardvérových ocenení, ale ohlas hráčov nebol dostatočný a nevie, či výmena vibrácií za motion senzory je dobrý obchod. Uvidíme, ako hráči PS3 ovládač zoberú, ale treba rátať aj s tým, že do vydania sa ešte môže všeličo zmeniť.

 Zaujímavé interview so Shane Kimom z Microsoft Game Studios nájdete tu, hovorí prakticky o všetkom, od predaja systému, hier, až po HD DVD.





Next-genoviny
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, nintendo, nintendo, microsoft, xbox






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk