Ghost Recon: Advanced Warfighter

pridal saver 19.8.2005 o 10:22 pod hry
HRY > NOVINKY >

Niekoľko obrázkov na Ghost Recon: Advanced Warfighter, prichádzajúce pokračovanie taktickej akcie od Ubisoftu podľa námetu Toma Clancyho. Tentoraz sa jednotka duchov bude plížiť ulicami Mexika aby našla teroristov, ktorí zajali prezidenta USA.  Na GC teraz Ubi ohlásilo aj výrazne rozdiely medzi PC a konzolovými verziami, PC totiž bude viac taktická, budete viac využívať mapu, zatiaľ čo konzolová bude akčnejšie zameraná, teda podobne ako sme to videli pri Ghost Recon 2.

Boje budú však intenzívne a nepriateľmi budú štvrte prakticky ľudoprázdneho mesta priam posiate. Na to dostanete špeciálnu výbavu, ktorú si duchovia berú do boja prvý krát. Špeciálne vybavenie vám bude automaticky rozoznávať priateľov a nepriateľov, poskytovať nadhľad nad oblasť, umožní vám posielať letecké útoky.

3D taktická mapa bude ukazovať pozície vašich vojakov, identifikovaných nepriateľov a aj vaše ciele. Budete všetkým môcť určovať pozície, ciele a úlohy.  Prakticky niečo podobné ako sme videli v Battlefield 2 v commander móde, len viac detailnejšie.

Štýl kamery bude podobný ako v GR 2, teda kamera bude nad vašim plecom a tak budete môcť lepšie sledovať pohyby a krytie vašej postavy. Ak však máte radi GR1 štýl ani ten nebude chýbať, aj keď už bude pôsobiť slabšie a menej prehľadnejšie. Čo sa týka pohybov, v minulých hrách postava mala len základné, lezenie, plazenie, teraz dostane špeciálne pohyby ako vykopnutie dverí, vyskočenie cez okno z alebo do budovy. Nebude chýbať ani naklánanie sa spoza roho, kde bude znovu viac možností.

Hra je ohlásená na koniec roka a tu máme pár nových obrázkov (prvé tri sú malé Xbox360 obrázky, ďalšie štyri z PC verzie, zvyšné z Xboxu):





Ghost Recon: Advanced Warfighter Ghost Recon: Advanced Warfighter Ghost Recon: Advanced Warfighter Ghost Recon: Advanced Warfighter Ghost Recon: Advanced Warfighter Ghost Recon: Advanced Warfighter Ghost Recon: Advanced Warfighter Ghost Recon: Advanced Warfighter Ghost Recon: Advanced Warfighter
Ghost Recon: Advanced Warfighter
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati, battlefield






Xbox 360
PC
PS2
Xbox One BC

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: akcia / taktická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20069)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk