TOCA Race Driver 3 obrázky

pridal saver 26.5.2005 o 13:36 pod hry
HRY > NOVINKY >

Včera sme tu mali o TOCA Race Driverovi 3 pozitívnu správu o dátume jeho vydania a teraz tu je nová séria obrázkov. Plus k nim si ešte pripojíme nové interview, kde Eurogamer vyspovedal jedného človeka z Toca tímu. Autori hru charakterizujú niečo medzi akrádovkou a simuláciou, niečo, čo môže zaujať obe strany hráčov. Teraz to bude posunuté ešte ďalej a každý typ hráčov dostane svoj mód hry. Tým viac arkádovejším je Carrer mode príbehový mód kariéry, ktorý sme videli aj v minulých hrách a ktorý bude znovu vylepšený a znovu nás prestrihové scény viac vtiahnu do života jazdcov. Pro Carrer mode bude profesionálny mód určený fanúšikom simulácií a užijú si tu reálnejší ovládací model, plnú deštrukciu a ľudskú AI. Hráči budú mať možnosť kvalifikácie, výberu počtu pit stopov, dotankovaní, výmeny pneumatík, samozrejme nebudete chýbať tunovanie auta a ďalšie možnosti. Pro Carrer si budete môcť zahrať v jednej zo siedmych závodných disciplín. Napríklad môžete zvoliť Open Wheel kategóriu, kde začnete jazdiť na motokárach a skončíte až v tíme F1, alebo si vyberiete iné disciplíny napríklad V8, DTM... Ak sa vám v jednej nebude dariť, môžete sa medzi ďalšími aj ľubovolne presúvať a postupovať vo všetkých priebežne.

Hra bude podporovať multiplayer na všetkých platformách a to 16 hráčov pre PC a Xbox a 10 hráčov pre PS2. Všade si budú môcť zahrať buď len samostatné závody, alebo celé veľké ceny aj s kvalifikáciami, pitstopmi a všetkým okolo toho. Nebude chýbať vylepšený rebríček jazdcov a poteší možnosť odomkýňať zamknuté autá a trate aj hraním online hier. Takže, ak nemáte radi single, môžete hrať iba multi a sprístupní sa vám prakticky všetko.





TOCA Race Driver 3 obrázky TOCA Race Driver 3 obrázky TOCA Race Driver 3 obrázky TOCA Race Driver 3 obrázky TOCA Race Driver 3 obrázky TOCA Race Driver 3 obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
PS2
Xbox

Vývoj: Codemasters / Codemasters
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. február 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19830)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk