Týždenník - Odklady začínajú

Tento týždeň sa niesol v znamení odkladov, akoby všetci žili heslom - Kto neodkladá, nie je in.

pridal saver 19.1.2020 o 19:51 pod hry
Týždenník - Odklady začínajú

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol v znamení odkladov, akoby všetci žili heslom - Kto neodkladá, nie je in. Totiž najskôr bol odložený Avengers na september, následne Cyberpunk 2077 rovnako na september, menšie odklady zažili Final Fantasy VII, ktoré príde o mesiac neskôr v apríli a Iron man VR sa nechcel zahanbiť Avengermi a z februára sa presunul na apríl. Ako by to nestačilo ,bola odložená aj druhá séria TV Wichera a to na rok 2021. Uvidíme, čo bude nasledovať. 

Keď sme spomínali Cyberpunk 2077, bližšie sa nám ukázala doplnková deluxe edícia World of Cyberpunk knihy, na ktorej je nakreslená aj časť sveta hry. Teraz vidíme ako mesto pokračuje do letiska a mora alebo jazera.

Riešila sa aj nová generácia konzol, kde sme sa dozvedeli, ako Microsoft môže naraz podporovať Xbox Series X a aj pôvodné Xbox One konzoly a aj to, že by v konzole mali byť rýchle Phiston SSD disky. K tomu Microsoft oficiálne ohlásil, že na E3 tento rok príde, Sony ohlásilo, že nepríde. Od nich však čakáme predstavenie PS5 už vo februári. Mali sme tu pekný leak, ktorý síce nie je reálny, ale pekne zhrnul, čo by eventuálne mohlo Sony priniesť. Okrem toho sa zdá, že sa pripravuje multiplatformový The Order 1886 a vraj sa pripravuje Horizon Zero Dawn na PC

Zo zaujímavých noviniek PUBG ukázalo novú mapu s deštrukciou prostredia, tá príde už budúci týždeň v novom update na PC. Ohlásený bol remaster Kingpina, klasickej fps akcie. Ukázala sa aj parádna mapa do Minecraftu - School of Witchcraft, ktorá príde ešte tento mesiac.

Zo softvéru by ste mali vedieť, že podpora Windows 7 bola už ukončená a je dobré prejsť na Windows 10. Z hardvéru Nvidia zlacnila RTX2060 kartu na 299 dolárov, aj keď nevieme, či a ako sa to prejaví u nás. Microsoft rozšíril podporu Xbox Console streamingu na ostatné krajiny, čo sa prejavilo aj u nás a môžete hry zo svojho Xboxu streamovať na mobil aj cez internet. Nakoniec z mobilov sme tu mali špecifikácie Samsung Galaxy S20 série

Objavil sa aj nové rebríčky a to najpredávanejšie hry v US, kde minulý rok samozrejme vyhralo Call of Duty, tak ako prakticky každý rok. Pridali aj najpredávanejšie hry desaťročia, kde to už vedie GTA V, aj keď desať Call of Duty hier tam nechýba. Preto je aj pekné porovnanie s predchádzajúcim desaťročím, kedy vladli hudobné hry.

My sme si zhrnuli náš výber najlepších hier roka 2019, v interview sme sa porozprávali o tom, ako vznikajú porty a remastre hier. Recenzie sme priniesli na Citadel: Forged With Fire, Song of Horror epizódy 1-3, Lost Ember a aj dvoch Doctorov Who - Edge of Time a Infinity.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19593)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk