Bude Battlefield 6 umiestnený do roku 2030?

Máme tu prvé informácie naznačujúce umiestnenie Battlefieldu 6 do blízkej budúcnosti.

pridal saver 2.12.2019 o 17:14 pod hry
Bude Battlefield 6 umiestnený do roku 2030?

HRY > NOVINKY >

Vyzerá, že nový Battlefield 6 bude pokračovať v štýle kampaní a aj umiestnenia Battlefieldu 3 a 4. Teda znovu by sa posunul do blízkej budúcnosti. 

Podľa zdrojov vývoj začal pred dvomi rokmi. Najskôr chceli autori spraviť pokračovanie Bad company série a aj ju pôvodne vyvíjali ako trojku, ale počas vývoja prišli na to, že hra nemala ten Bad Company pocit, a tak koncept zrušili a prepracovali do nového titulu. Presnejšie to spravili len teraz v marci a aj preto budúci rok hra nevyjde, ale až na ďalší.. 

Hra tak bude viac klasický Battlefied, ktorý bude umiestnený do roku 2030, pričom dostane moderné, ale realistické technológie, a teda drony, robotov, AI. Kampaň má byť v štýle Battlefieldu 3 a 4, nie war stories z vojnových historických častí. 

V multiplayeri sa má vrátiť Levolution, kde sa prostredie mapy zmení po určitom evente. Tentoraz to bude zložitejšie dosiahnuť ako v BF4.  Bude to viac taktické a menej scriptované, založené na rôznych akciách, ktoré musí tím dosiahnuť. 

Zároveň bude v hre rozsiahlejšia deštrukcia vďaka rýchlejším procesorom v nových konzolách. Náboje realisticky prestrelia steny podľa materiálu, zanechajú diery. Budovy môžu plne spadnúť, nebudú sa ničiť len steny. Ničenie je pritom postavené na materiáloch. Napríklad drevo sa zničí aj pri explózii, alebo množstvom guliek. Kovová alebo betónová stena bude potrebovať viac sily na zničenie. Na jednej z máp vraj plánujú aj zničenie celého mrakodrapu pri útoku stíhačiek. 

Vráti sa aj Rush a Breakthrough režim, pričom mapy sú viac dizajnované na Rush. Conquest nebude chýbať a ani Air Assault. Na mapách budú vozidlá, tanky, lietadlá, pričom pri lietadlách chce tím spraviť možnosť pristátia aj s poškodeným lietadlom. Teda nebude to automaticky znamenať hneď smrť. 

Najväčším prídavkom budú drony a robotické vozidlá, kde môžete napríklad UAV nechať, aby pre váš tím hľadal a označoval nepriateľov. Drony pre môžu vysielať rakety a bombardovať, pozemné drony a roboti sa môžu dostávať do budov, zneškodňovať bomby a aj hľadať nepriateľov. Vrátiť sa má aj Commander režim. 

Čo sa týka štýlu, autori sa chcú vrátiť k základom z BF2 a BF3. 





Páči sa mi! (+9)






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: EA / DICE
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 19. november 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk