Inside Xbox relácia bude dnes večer, ukáže nové tituly a eventuálne aj Age of Empires 4

O 21:00 začína nový Inside Xbox, ktorý bude najväčší doteraz.

pridal saver 14.11.2019 o 20:32 pod hry
Inside Xbox relácia bude dnes večer, ukáže nové tituly a eventuálne aj Age of Empires 4

HRY > NOVINKY >

O 21:00 začína nový Inside Xbox, ktorý bude najväčší doteraz. Čakáme ohlásenia nových titulov a aj predstavenie hrateľnosti Age of Empires 4. Predstavenie zatiaľ nemáme potvrdené, ale Microsoft posledné dni teasuje "nové Age". 

Spolu by sme mali vidieť minimálne tri nové a celkovo 12 Microsoft titulov z ktorých niekoľko dostane aj dátumy vydania, plus ukážu aj rôzne tituly tretích strán. Chýbať nebudú ani informácie o xCloude a Game Pass tituly.  Tam už vieme, že do Game Passu príde Witcher 3.

- Event ide tentoraz live z Londýna z X019. Otvorili ho Star Wars titulom, ktorý prišiel predstaviť Respawn a ukazuje ako novú reklamu, tak aj nový trailer.

- Rare ako prvé ohlasuje svoju novú značku Everwild, bude to fantasy titul v pôsobivom svete.

- Druhou premiérou je nový titul od Obsidianu, čo je survivalovka, kde budete musieť prežiť zmenšený v reálnom svete. Budete môcť hrať sám, alebo kooperačne. Titul sa bude volať Grounded a vyjde už na jar 2020.

- Ďalším predstaveným titulom je kovbojská akcia West of Dead od Upstream Arcade, ktorý práve dostáva otvorenú betu na Xbox One. Vyjde v roku 2020 na PC a konzoly.

- Ďalším veľkým updatom pre Sea of Thieves bude Seabound Soul s novinkami do hrateľnosti, novým príbehom a aj novými ohnivými bombami. 

- Ohlásili príchod Rustu na Xbox One v roku 2020

- PC racingová legenda Kart Rider Drift prichádza na Xbox One. 

- Bleeding Edge  je ďalším titulom v poradí a je to multiplayerovka so zábavnými postavičkami, ktorá vyjde už 24. marca 2020. Okrem Xbox One a Windows Store príde aj na Steam.

- Planet Coaster je ďalším titulom, ktorý prichádza na Xbox One, pôvodne bol dostupný len pre PC. Príde v lete 2020, zrejme bude dostupný aj na PS4.

- Nová premiéra od Xbox Game Studios je titul od Dont Nodu, autorov Life is Strange. Tentoraz je to adventúra s psychicky prepojenými dvojičkami - Tell My Why. Všetky kapitoly prídu v lete 2020.

- Ďalším novým titulom je hra od Anapurna interactive a je to zvláštna arkádovka s postavičkou s gitarou - Artfull Escape

- Doplňujú to Projectom xCloud, ktorým chcú priniesť hry každému a všade a teraz práve pridali 50 hier do preview programu xCloudu.  Pôvodne boli v preview len štyri hry. V roku 2020 príde xCloud aj na PC a budete môcť hrať streamované Xbox hry aj tam a následne ho rozšíria aj ďalšie zariadenia. Práve pribudla aj podpora gamepadov Razer Junglecat a aj Dualshock. Budúci rok rozšíria podporované oblasti aj o západnú Európu. Zrejme ku nám sa tak skoro nedostanú. 

Budúci rok príde podpora xCloudu priamo do Game passu a hráči tak budú môcť hrať všetky hry aj cez streaming.

- S Xbox Gold Ultimate dostanete túto jeseň aj mesiac EA Access zároveň aj Discord Nitro

- Čierny piatok s Xbox One konzolami a titulmi začne 24. novembra.

- Yakuza kolekcia prichádza na Xbox One a to rovno do Game Passu

- Ďalšou premiérou je farmársky fantasy titul  Drake Hollow, ponúkne aj kooperáciu

- Halo Reach príde 3. decembra na PC a Xbox One. Na PC budú nasledovať ďalšie tituly.

- Flight Simulator sa predvádza novým trailerom, teraz už aj s veľkými lietadlami.

- Nasleduje predstavenie Age of Empires 4. Tentoraz je to plne 3D pokračovanie klasickej stratégie a umiestnené do stredoveku. Ukázali rovno gameplay ohlásili národy Mongolov a Angličanov. Názov štúdia ktoré Microsoft vytvoril pre AOE je Worlds Edge.  Age of Empires II Definitive Edition je dostupné od dnes.

- Smiulegate predstavilo Crossfire X, Xboxovú verziu ázijskej verzie Counter Strike. Vyjde v roku 2020 a bude to free 2 play titul

- Od autorov Virginie príde nová adventúra s vymenenými telami dvoch ľudí - Last Stop.

- Minecraft Dungeons, ktorý dostal dátum na apríl 2020

- Klasické Final Fantasy tituly sa postupne začnú objavovať v Gamepass pre Xbox a PC. Zároveň aj ďalšie Final Fantasy hry prídu na Xbox v roku 2020.

- Do Game Passu dnes pribudlo Rage 2, Ninja Go Movie, Remnant From Ashes, Talost Principle, Age of Wonders Planetfall, AOE II.  Na jeseň príde Witcher 3, Darksiders III, Halo Reach, My Friend Pedro, Life is Strange 2. V roku 2020 tri Yakuzy, Final Fantasy tituly, Minecraft Dungeons, Flight Simulator, Bleeding Edge, Grounded, Wasteland 3, Ori and the Will of the Wisps.

- V Indie edícii Id@Xbox prídu tituly Tracks, Street of Rage 4, Skatebird, Carrion, Phogs, Supraland, Scourge Bringer, Luna Nights, Cristales, Double Kick Heroes, Haven, She Dreams Elsewhere, It Lurks Below, Forager, CyberShadow, Red Lantern, Edge of Eternity. Všetky prídu aj do Game Passu.

- Prezentáciu ukončuje Wasteland 3, ktorý vyzerá stále lepšie. Vyjde 19. mája.





Páči sa mi! (+5)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19492)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk