Čo všetko priniesol Blizzcon 2019?

Blizzcon sa pomaly končí a môžeme si zhrnúť čo nám cez víkend Blizzard všetko predstavil.

pridal saver 3.11.2019 o 18:28 pod hry
Čo všetko priniesol Blizzcon 2019?

HRY > NOVINKY >

Blizzcon sa pomaly končí a môžeme si zhrnúť čo nám cez víkend Blizzard všetko predstavil. Začal s veľkou nádielkou už v piatok na otvorení a postupne pridával detaily.  Hlavne bolo ohlásené Diablo 4, Overwatch 2 a updaty do ich aktuálnych hier, priblížené bolo aj mobilné Diablo.

 

Ohlásenie Diablo 4

Diablo 4 nechýbal a Blizzard ním otvoril celú konferenciu. K tomu sme medzičasom pridali aj ďalšie obrázky. V zásade od Diablo 4 čakajte návrat k temným koreňom série, kde vracia talentové stromy, skilly, runy z Diabla 2, rovnako vyzerá, že odpadne aukčný domu. Celé to však bude s online prepojením, PvP zónami a svetom zloženým z piatich rozsiahlych častí. Taktiež sme sa dozvedeli, ako bude vlastne herný svet fungovať.

 

 

Ohlásenie Overwatch 2

Predstavenie Diabla 4 nasledoval Overwatch 2, o ktorom sme už síce vedeli, ale teraz bol plne predstavený. K predstaveniu sme neskôr pridali aj detaily a aj 2 hodiny z hrania. Tu je Overwatch 2 skôr rozšírením Overwatchu 1, kde dvojka pridáva PvE kampaň, Hero misie, vylepšený engine a pribudne nový Push režim multiplayeru. Multiplayer bude prepojený a nemusíte nevyhnutne upgradovať na dvojku, ak chcete hrať len multiplayer

 

 

World of Warcraft: Shadowlands

Bola ohlásená expanzia pre World of Warcraft nazvaná Shadowlands, ku ktorej už Blizzard predstavil aj viac detailovShadowlands bude nový svet, ktorý existuje za závojom reality nášho sveta. Do Shadowlands sú posielané duše mŕtvych, kde ich súdi The Arbiter a na základe svojich činov v živote sú následne poslané do jednej z častí tohoto posmrtného univerza. Bude v ňom 5 rozdielnych oblastí, ktoré budeme postupne prechádzať.

 

 

Hearthstone predstavil expanziu a aj nový režim

Nová expanzia sa bude volať Descent of Dragons a nový režim Battlegrounds. Nová expanzia prinesie 135 nových kariet vrátane Hero kariet draka Galakronda, ktorého môžete invokovať na vyššie úrovne. Oproti tomu Battlegrounds bude nový režim veľmi podobný Auto chessu.

 

Diablo Immortal

Mobilný Diablo sa rovnako priblížil a ukázal nový gameplay a aj nové detaily. Ponúkne známe prostredia, na mobily peknú grafiku a aj novinky do hrateľnosti ako Ultimate Abilities alebo Legendary items na upgradovanie skillov. 

 

 

Warcraft 3: Reforged

Blizzard priblížil aj remaster Warcraft 3, ktorý je už v beta teste. Síce stále nemá finálny dátum ale Blizzard má v pláne vydať ho do konca roka. Ponúkne vylepšenú grafiku pôvodného Warcraftu 3 s malými  modernými úpravami do hrateľnosti, ale aj do matchmakingu a tvorby modov. 

 

 

Starcraft 2

Arcturus Mengsk je novým co-op veliteľom v hre a prichádza s vlastnými schopnosťami, ktoré mu umožňujú zatlačiť na nepriateľov a prebrať kontrolu nad bojiskom už na začiatku hry. Namiesto energie využíva zdroj nazvaný Imperial Mandate, ktorý získava trénovaním a upgradovaním Kráľovskej gardy. Taktiež dokáže indoktrinovať jednotky, či použiť Nuclear Annihilation útok. Taktiež sme sa dozvedeli, že by vývojári neboli proti práci na trojke, no netušia, čo ich čaká v budúcnosti.

 

Heroes of The Storm

Novou hrateľnou postavou v Nexuse je drak Deathwing. Bol hrateľný na Gamescome a zadarmo ho dostanú všetci držitelia virtuálnych lístkov a návštevníci BlizzConu. Okrem toho sú všetci hrdinovia v hre zadarmo až do 10. novembra.

 

Esportové výsledky

BlizzCon však nie je len o oznámeniach a detailnejších predstaveniach hier, ale tiež o turnajoch v hrách od Blizzardu. StarCraft II World Championship Series má nového šampióna, ktorým je Park "Dark" Ryung Woo. Proti nemu sa vo finále postavil Riccardo "Reynor" Romiti, no prehral 4:1.

Tím USA sa stal víťazom 2019 Overwatch World Cup. Vo finále si poradili hladko 3:0 s Čínou. Rovnakým výsledkom skončil aj zápas o tretie miesto, v ktorom bojovala Južná Kórea proti Francúzsku a Európania ťahali za kratší koniec.

Arena World Championship 2019 sa bojovalo o prizepool $330,000 a za prvé miesto si $132,000 odniesol tím Method Black.  Nasledovali tímy Wildcard Gaming (je v ňom aj slovák Blizo), Cloud9 a The Gosu Crew. BlizzCon 2019 Mythic Dungeon International zas vyhral tím Method EU, ktorý vo finále porazil Method NA.

Hearhstone Global Finals vyhrala Xiaomeng “VKLiooon” Li a sala sa tak prvou ženou, ktorá vyhrala Global Finals a zároveň prvým hráčom z Číny, ktorý vyhral tento turnaj.





Čo všetko priniesol Blizzcon 2019?
Páči sa mi! (+1)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18395)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk