Týždenník - Death Stranding aj s PC verziou a Blizzcon

Tento týždeň sa niesol v znamení recenzií na Death Stranding, ako aj jeho ohlásenia na PC, doplnili to novinky z Blizzconu.

pridal saver 3.11.2019 o 21:06 pod hry
Týždenník - Death Stranding aj s PC verziou a Blizzcon

HRY > NOVINKY >

Kojima chcel ešte pred vydaním PS4 verzie Death Stranding znížiť možné hate reakcie PC hráčov a aj zvýšiť záujem a oficiálne ohlásil hru aj na PC, kam príde v lete. Čakali sme to už na Gamescome, ale zrejme do toho ešte niečo prišlo a stalo sa tak až teraz. Zároveň vyšli prvé recenzie a boli extrémne rozmanité. Recenzenti išli s hodnoteniami od 3.0 pod 10, so slušným priemerom na 8.4.

Veľmi záležalo, ako ich bavilo nosenie nákladov krížom cez krajinu. Niektoré recenzie to rovno nazvali nudné a také Edge ani recenziu neprinesie. Nedokázali sa donútiť hru dohrať. Podobne Giant Bomb. Niekto to dohral za 70 hodín. Edge to vzdalo po 40 hodinách (recenziu mohli zverejniť len, ak to dohrajú). Nebolo v tomto jediné. Ale stále je tam veľa recenzentov, ktorým sa to páčilo a dali aj stovku. Takže uvidíte, aké to bude u vás, ak hru plánujete hrať. Vychádza už tento týždeň.

Samotný BlizzCon sme už zhrnuli, ale môžeme ešte zopakovať, že predstavili Diablo 4, ktoré bude v temnom štýle a bude v online spojenom svete. Overwatch 2 pre zmenu ponúkne pokračovanie Overwatchu s tým, že pridá PvE kampaň a kooperáciu, ale ponechá a prepojí s prvou hrou multiplayer. Budete tak môcť upgradnúť, ale ak vám stačí multiplayer, budete pri ňom môcť ostať.

 

Objavili sa aj informácie k ostatným hrám Blizzardu, kde sa priblížil Diablo Immortal, Warcraft 3: Reforged, Hearthstone a aj World of Warcraft, ktorý dostane Shadowlands expanziu s úplne novým svetom. 

Red Dead Redemption 2 sa už pripravuje na svoje vydanie na PC, Rockstar ponúkol trailer a pridal aj dávku záberov. Take 2 si pritom PC pochválili, kde hovoria, že zatiaľ čo pred desiatimi rokmi mali pomer tržieb z PC 1-2%, teraz to je už 40-50%. Kde zjavne im veľmi dobre na PC ide GTA V a GTA Online. 

S novinkami prišiel aj Battlefield V, ktorý priniesol pacifický update, zatiaľ s dvomi ostrovmi a prichádzajúcim tretím ostrovom. Oživujú tak hru novou lokalitou, novými stranami a aj zbraňami a vozidlami. Pritom updaty budú do hry prichádzať ešte dva roky, keďže Battlefield VI príde najskôr v roku 2021.

 

Z hardvéru Intel priniesol i9 9900KS, ktorý ponúka 5GHz na všetkých jadrách a aj lepší odvod tepla. Ak chcete maximálny výkon pre hry, tu ho máte. Zároveň sme mali leak o ich 10-tej generácii, ktorá ponúkne na všetkých jadrách hyperthreading, stále však bude na 14nm, 10nm desktopy prídu neskôr v roku 2020. 

Pekné ohlásenie spravilo aj LG, ktoré do svojich aktuálnych OLED tv pridáva G-sync funkciu popri Freesync. Budete si tak môcť z PC s Nvidia kartou zahrať bez trhania. Ak teda chcete pripojiť PC na TV. Ak nie a práve hľadáte nový monitor, zhrnuli sme ich ponuku v novom článku

Z TV oblasti sa ozval aj Witcher seriál, ktorý dostal nové zábery a aj nový trailer, pridal aj dátum vydania na 20. decembra. Pozrieť si ho budete môcť na Netflixe. Vianoce tak budú priam zakliate.

Priniesli sme ako recenziu Kojimovho poštára v Death Stranding, pridali sme recenziu na Call of Duty: Modern Warfare, ktoré sťahujú dole chyby. Pridali sme aj recenziu na Moons of Madness, ako aj Tiny Bang Story, kvalitné pokračovanie Luigi's Mansion série a pôsobivé prekvapenie Disco Elysium. Z preview sme pridali na A Year of Rain a z hardvér na logitech klávesnicu a myš.

Budúci týždeň prinesieme recenziu na RPG The Outer Worlds, pozrieme sa na ďalší hardvér a v zásobe máme aj ďalšie rozhovory.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk