HP Sprocket 200 dá vašim fotografiám život rýchlo a ľahko aj na cestách

Miniatúrna tlačiareň sa zmestí do vrecka vďaka svojím malým rozmerom a umožní kdekoľvek pomocou telefónu vytlačiť kvalitné zábery.

pridal PR 21.10.2019 o 11:28 pod hry
HP Sprocket 200 dá vašim fotografiám život rýchlo a ľahko aj na cestách

HRY > NOVINKY >

Sprocket 200 od HP je už druhou generáciou miniatúrnej tlačiarne, ktorej prvá verzia bola na trh uvedená pred tromi rokmi. Ako už samotný názov napovedá, ide o zariadenie s veľmi kompaktnými rozmermi (80 x 117 x 25 mm) a váhou iba 172 gramov, ktoré sa vojde aj do vrecka, pričom veľkosťou je porovnateľné s mobilným telefónom. Práve tieto atribúty robia zo Sprocket 200 skvelého partnera na cesty.

Hlavným funkčným pilierom malej tlačiarne s atraktívnym dizajnom je skvelá konektivita s mobilnými telefónmi. Súhra medzi tlačiarňou a telefónom prebieha prostredníctvom intuitívnej aplikácie HP Sprocket, ktorá nielenže zabezpečí spojenie medzi jednotlivými zariadeniami, ale zároveň funguje aj ako softvér pre úpravu a tlač fotiek.

Ďalším benefitom „tlačiarne do vrecka" je skutočnosť, že Sprocket 200 funguje bez nutnosti dopĺňať tonerové kazety. Tlač je totiž zabezpečovaná pomocou technológie Zink, ktorá k zafarbeniu využíva špeciálny termo papier s tromi vrstvami. Ten zároveň funguje ako samolepka, takže je možné vytlačenú fotografiu ihneď nalepiť - napríklad do rodinného albumu alebo na pohľadnicu.

Druhá generácia tlačiarne Sprocket navyše prináša aj niekoľko nových vylepšení. Tým dominuje funkcia, vďaka ktorej je možné, aby sa k tlačiarni pripojilo viac používateľov naraz. Sprocket 200 okrem toho zaručuje aj kvalitnejšiu a ostrejšiu tlač.

Fotografická tlačiareň HP Sprocket 200 je dostupná za výrobcom odporúčanú cenu 126 €. Súčasťou balenia je aj 10 listov samolepiaceho fotopapiera HP ZINK.





HP Sprocket 200 dá vašim fotografiám život rýchlo a ľahko aj na cestách  HP Sprocket 200 dá vašim fotografiám život rýchlo a ľahko aj na cestách  HP Sprocket 200 dá vašim fotografiám život rýchlo a ľahko aj na cestách
HP Sprocket 200 dá vašim fotografiám život rýchlo a ľahko aj na cestách
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk