Dĺžka základnej hry Marvel’s Avengers bude podobná sérii Tomb Raider, autori vás nechcú unudiť

Autori hry prezradili viac o pridávaní obsahu a o tom, ako sa rozhodovali pri jeho dávkovaní. Zároveň dodávajú, že dĺžka základnej hry bude podobná ich predchádzajúcej tvorbe.

pridal Gam_er 7.10.2019 o 12:53 pod hry
Dĺžka základnej hry Marvel’s Avengers bude podobná sérii Tomb Raider, autori vás nechcú unudiť

HRY > NOVINKY >

Crystal Dynamics sú známi najmä vďaka svojim akčným adventúram pre jedného hráča, ako napríklad staršie Legacy of Kain či úspešný reštart Tomb Raidera. S najnovšou hrou Marvel’s Avengers, ktorá vzniká v spolupráci s Eidos Montréal, zabŕdne štúdio prvýkrát do typu titulov, ktoré fungujú ako živá služba.

Počas svojho najnovšieho rozhovoru šéf štúdia Scot Amos uviedol, že cieľom novej Avengers hry je, aby do nej boli hráči zapojení neustále:

Nechceme, aby sa ľudia s našou hrou nudili alebo aby jej takpovediac došla šťava. Pri vývoji sme sa naučili naozaj veľa. Vieme, čo funguje a čo nefunguje a tiež sme sa pozreli na to, ako môžu naši úžasní hráči, ktorí sú v súvislosti so značkou tiež fanatici, konzumovať obsah. Takže ako to robiť spôsobom, ktorý je inteligentný, udrží ich angažovaných a odmení za investovaný čas? Tento fakt je pre nás v skutočnosti tým najdôležitejším. Ak chcete hrať viac, rovnako vám chceme dať viac.

Som silne presvedčený o všetkých veciach, ktoré máme a ktoré ešte môžeme urobiť, vrátane pridania nových hrdinov. Len dúfam, že keď hráči prídu do hry, povedia si, že chcú viac. Máme vynikajúci tím pre správu komunity a veľký svet, do ktorého vás môžeme preniesť. Samozrejme vás budeme počúvať a reagovať.”

Novinky prezradil aj Rich Briggs, ktorý sa na Avengers podieľa ako Senior Brand Director. Vyjadril sa najmä k očakávanej informácii, ktorou je dĺžka hry:

Myslím, že dĺžka bude závisieť od toho, do akej miery a ako hlboko sa do hry chcete ponoriť. Takže, ak sa pozriete na predchádzajúce hry Crystal Dynamics a pozriete sa na základný príbeh, v tejto oblasti sa jedná o nejakých 10 až 12 hodín. Ak však chcete robiť všetko, čo v hre existuje, prejsť všetky vedľajšie misie a preskúmať prostredia, v Tomb Raider hrách už hovoríme o dĺžke 30 a viac hodín. Zatiaľ vám neuvediem presné čísla v prípade Avengers, ale môžete očakávať niečo porovnateľné s tým, čo sme v tejto súvislosti robili v minulosti. Potom bude samozrejme nasledovať rozšírený príbeh, obsah a pridanie ďalších hrdinov.

Marvel's Avengers zasiahne hráčov 15. mája 2020 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Stadii. 





Páči sa mi! (+2)






PC
PS4
Xbox One
Stadia
Akčná adventúra

Vývoj: Square Eidos / Crystal Dynamics
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  august 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19807)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk