Blizzard uisťuje, že je stále primárne PC štúdio

Trochu neskoro, ale predsa Blizzard pochopil čo spravil zle pri ohlásení mobilného Diabla.

pridal saver 3.10.2019 o 22:07 pod hry
Blizzard uisťuje, že je stále primárne PC štúdio

HRY > NOVINKY >

Prezident Blizzardu J. Allen Brack v interview priznáva, že zle odkomunikovali ohlásenie Diablo Immortal. Uisťuje, že sú stále primárne PC vývojári.

"Myslím si, že keď sme oznámili Diablo: Immortal, neodviedli sme dobrú prácu, kontextovali sme to, čo si myslíme, že môže byť budúcnosť a najmä to, čo si myslíme o mobiloch. A tiež si myslím, že kľúčová vec sa stratila a to, že sme primárne PC vývojári, ktorí len hľadajú ďalšie platformy, o ktorých si myslíme, že sú úžasné a ktoré môžu podporovať typy herných zážitkov. Platformy hodiace sa pre typy hier a hodnoty, ktoré vieme ponúknuť. Príkladom toho bola aj negatívna reakcia, po ohlásení Diablo 3 pre konzoly.

Prenesli sme ho na platformy Xbox aj PlayStation. Minulý rok sme oznámili Diablo pre Nintendo Switch. Dôvodom je to, že si myslíme, že je to skvelá hra, ktorá na týchto platformách môže skutočne fungovať naozaj dobre.

Ak premýšľame o tom, čo ponúkneme v budúcnosti na mobiloch, myslíme si, že mobil nemusí ponúkať zážitok nižšej kvality. Myslíme si, že tam dokážeme priniesť hry Blizzard kvality. A aj okolo speňaženia môžeme ponúknuť Blizzard hodnoty. Myslíme si, že to môže byť skvelý zážitok. A Diablo: Immortal je hra, na ktorej v tomto bode pracujeme už niekoľko rokov, a sme radi, ako sa vyvíja. Tešíme sa, keď ho hráči uvidia.

Ale to, čo sa nekomunikovalo a čo znovu opakujem bolo to, že sme PC vývojár, ktorý hľadá príležitosti aj na iných platformách. Neurobili sme dobrú prácu, keď sme neuistili našu hlavnú fanúšikovskú základňu, že neopúšťame PC kvôli mobilom alebo konzolám. Táto časť správy sa nezdôraznila, tak ako by som si predstavovali. Teraz by sme to už spravili lepšie

Nie je ťažké pochopiť reakciu fanúšikov hovoriacich: „Som fanúšik Blizzard. Blizzard, robte PC hry tak, ako ste vždy robili. Ako sa mi páči. To ma urobí šťastným. “

Uvidíme, čo ohlásia na nadchádzajúcom Blizzcone. Zrejme si budú chcieť napraviť pošramotenú povesť





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk