Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?

Beta ukázala, čo môžeme čakať od COD z hernej a aj vizuálnej oblasti.

pridal saver 22.9.2019 o 9:47 pod hry
Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?

HRY > NOVINKY >

Call of Duty si už desaťročie ide svoje, s rôznym štýlom hrateľnosti, rovnakým enginom ale keďže sa to hráčom páči Activision nerieši a vydáva to isté, len mierne upravené každý rok. Keďže im došli nápady na nové témy začali sa vracať späť do zaužívaných bojísk. Podobne to bude aj pri tohtoročnej hre, ktorá reštartuje Modern Warfare príbeh.

Beta nám teraz ukázala multiplayer v modernej vojne a vidíme tam modernejšie upravený Black Ops IIII, ktorého vylepšenia sa dostávajú aj sem. Napríklad vďaka Battle Royale režimu, ktorý optimalizoval engine na väčšie bojiská a viac hráčov hra dostáva aj režim pre 64 hráčov.

Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?

Je to Ground War režim, v ktorom bojuje 32 vs 32 hráčov na relatívne menšom bojisku. Nie je to Battlefieldovská mapa, ale menšia mapa s jednou lokalitou (v bete je mapa so starým lomom), v ktorej hráči bojujú o kontrolné body. Môžu využívať aj vozidlá, aj keď konkrétne táto mapa je viac stiesnená, hlavne pre tanky a transporty a viac sa bojuje v budovách a hráči sa ostreľujú od dverí alebo cez okná.  Samotný systém boja je rovnaký ako v Battlefielde a môžete sa spawnovať ako na obsadené body, tak aj k svojmu tímu. Máte tu aj classy vojakov, ktoré si môžete postupne odomkýnať a vyberať. 

Rýchlosť boja je presne v Call of Duty štýle a teda rýchla akcia, rýchla smrť na jednu-dve rany. Je to rýchlejšie ako Battlefield a aj ako Battle Royale z posledného COD.

Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?

Gunfight OSP je zaujímavý 2 vs 2 režim v ktorom sa bojuje na malej mape, konkrétne napríklad v budove s cvičiskom. Začína sa bez zbraní, pričom postupne si môžete zbierať lepšie zbrane, ak si teda trúfnete, keďže je to veľmi rýchly boj a lepšiu zbraň ako prvú pištoľ, ktorú vám nájdete vám zrejme ani nebude treba. Pritom sú dve taktiky, môžete útočiť, alebo sa skrývať. Ak sa dokážete skrývať dosť dlho, kde vyprší čas objaví sa na mape vlajke a stačí vám k nej dobehnúť, aby ste vyhrali. Hrá sa body, pričom prvý kto vyhrá šesť zápasov, vyhráva celkovo. Je to zábavný a veľmi taktický režim.

Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?

Vizuálne je to slabšie, ani keď som nastavil detaily na maximum stále to vyzeralo ako pár rokov stará hra. Vek enginu sa tu začína ukazovať stále viac.. Už minulý rok to bolo slabé a teraz to vidieť až príliš. Síce vizuál na bežné hranie postačí, ale na COD značku a hru, ktorá bude najpredávanejšou hrou roka, by to chcelo viac. Dúfajme, že kampaň bude vizuálne vyššie postavená. Pritom som tam mal pri niektorých úkonoch aj zvláštne lagy a celá hra sa miestami spomalila. Plus nejaké zvláštne vizuálne bugy tam stále, hlavne mi blikali dvere, alebo iné objekty.

Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?

Zaujímavosťou a prekvapivo progresívnym krokom zo strany Activisionu je pridanie crossplayu, kde hra automaticky spája hráčov zo všetkých platforiem a síce primárne necháva myš proti myši a gamepad proti gamepadu, ale ak nevie nájsť podobných súperov, začne kombinovať platformy. Je to dobré pre režimy, ktoré nehráva veľa hráčov, alebo špecifické situácie, ako napríklad pri hraní s veľkým pingom. Viete si to vypnúť. Hlavne sa oplatí, ak hráte s gamepadom a nechcete aby vás ničili hráči s myšou.

Celkovo je pekné, že sa COD vracia späť do modernej vojny, ako aj rozširuje priamo do Battlefield štýlu, ale škoda starého enginu, ktorý ho ťahá dole.





Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?  Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?  Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?
Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?  Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?  Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?
Čo ukázala beta Call of Duty Modern Warfare?
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk