Sennheiser v Berlíne predstavil dvojicu bezdrôtových slúchadiel

Známy nemecký výrobca na berlínskej technologickej výstave IFA nechýbal a predstavil dvojicu nových bezdrôtových slúchadiel

pridal matus_ace 7.9.2019 o 16:26 pod hry
Sennheiser v Berlíne predstavil dvojicu bezdrôtových slúchadiel

HRY > NOVINKY >

Známy nemecký výrobca na berlínskej technologickej výstave IFA nechýbal a predstavil dvojicu nových bezdrôtových slúchadiel, s ktorými ani tak nemieria na hráčov, ale hlavne na fanúšikov kvalitného audia. Prvou novinkou je už tretia generácia vlajkovej lode Sennheiser Momentum Wireless. Tá vsádza na kvalitný zvuk, luxusné vyhotovenie a aj dobré technologické vybavenie. Slúchadlá obsahujú 42mm meniče, ponúkajú frekvenčný rozsah 6Hz-22kHz a ponúkajú ako krištáľovo čistý zvuk, tak aj kontrolované basy typické pre Momentum produkty. Nechýba tu podpora Bluetooth 5 a kodekov AAC, aptX, takže dokážete slúchadlá spárovať pokojne aj s mobilnými zariadeniami a aptX Low Latency sa postará o synchronizáciu obrazu so zvukom pri hraní a sledovaní.

Je tu zabudovaný ekvalizér a v Smart Control si môžete sami nastaviť zvukový prejav podľa vlastných predstáv. Vylepšení sa dočkal aktívny systém potlačenia okolitého zvuku s 3 rôznymi režimami. Je tu tiež NFC párovanie, dedikovaný spínač pre zapnutie asistentov Amazon Alexa, Google Asistent a Apple Siri, či integrácia BT sledovania Tile. Konštrukcia je oceľová a o pohodlie sa stará polstrovanie z jemnej ovčej kože. Slúchadlá sa pripájajú a nabíjajú cez USB-C, no nechýba ani klasický jack. O mobilitu sa stará skladateľný hlavový most. Slúchadlá sa automaticky zapnú, keď ich rozložíte a zas vypnú, keď ich zložíte. Prehrávanie sa preruší v momente, keď ich dáte dole z uší.

Sennheiser v Berlíne predstavil dvojicu bezdrôtových slúchadiel

Druhou novinkou sú slúchadlá Sennheiser PXC 550-II, ktoré sú nástupcom pôvodného PXC 550 modelu. Ponúkajú frekvenčný rozsah 17Hz-23kHz, podporu kodekov aptX, aptX LL aj AAC a nový režim aktívneho potlačenia okolitých ruchov Anti-Wind. Je tu tiež dedikované tlačidlo pre ovládanie asistentov Amazon Alexa, Google Asistent a Apple Siri. Slúchadlá tak môžete ovládať hlasom cez mikrofón, alebo pomocou dotykovej ovládacej plochy na pravej mušli. Slúchadlá sa taktiež automaticky zapínajú a vypínajú pri rozložení a zložení. Prehrávanie sa tiež vypne pri zložení z hlavy.

Hlavový most je vybavený polstrovaním zo syntetickej kože a to isté platí aj pre náušníky. Výdrž slúchadiel pri pripojení cez Bluetooth je 20 hodín, pri použití jacku a aktívneho potlačenia ruchu je to 30 hodín. Sennheiser ich tak smeruje na ľudí, ktorí často a dlho cestujú.

Sennheiser v Berlíne predstavil dvojicu bezdrôtových slúchadiel





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk