Troy Baker: Joel je v The Last of Us viac zloduchom ako dobrákom

Názory Troya Bakera z Comic Conu stále neustávajú. Dabingový herec teraz komentuje jednu z najikonickejších postáv, ktorú kedy hral.

pridal Gam_er 19.8.2019 o 8:51 pod hry
Troy Baker: Joel je v The Last of Us viac zloduchom ako dobrákom

HRY > NOVINKY >

Herec Troy Baker hovoril o svojej ikonickej postave Joela, ktorá podľa jeho slov balansuje na stupnici medzi dobrom a zlom. Na Comic Cone Baker čelil otázke, či preferuje viac hranie dobrých alebo zlých postáv. Okamžite zareagoval, že veci nie sú vždy len buď čierne, alebo biele:

„Pri The Last of Us predpokladáme, že Joel je hrdina a David, ktorého v prvej časti hral Nolan North, je zloduch. Faktom však je, že každý z nich je hrdina svojho vlastného príbehu. Verím, že David zas verí tomu, že všetko, čo robí, je najlepšie pre jeho ľudí. Práve to ho robí hrdinom.

Nemyslím si, že rovnaké kritériá sa týkajú aj Joela. Nemyslím, že Joel verí, že je hrdina. Keby som sa chcel nakloniť k jeho postoju, myslím, že Joel by sa považoval za darebáka, čo môže poveať preto, že bol na oboch stranách. Ako by o sebe mohol sám povedať - som chlap, ktorý sa len snaží dostať okolo vás. Nie som tu, aby som niekoho zachránil. Nie som tu, aby som prekazil niekomu plány. Snažím sa len prežiť jeden deň po druhom.

Na druhej strane si myslím, že hranie za zloducha je pre hráčov oveľa viac zábavnejšie. Zoberte si takého Jokera. Myslím, že hrať zaňho by bolo naozaj veľa veľa zábavy.”

Ak ste hrali The Last of Us, tak veľmi dobre viete, ako to napokon skončilo. Bez ohľadu na akékoľvek spoilery ste si tiež vedomí toho, že pre Joela je morálny postoj veľmi šedá oblasť. Čo sa týka pokračovania, stále nie je jasné, akú úlohu zohrá Joel v The Last of Us Part 2. Od momentu, kedy sa objavil prvý teaser sa fanúšikovia pýtali, či je Joel vlastne reálny alebo ide len o výplod Ellinej fantázie. Odvtedy sme ho v propagačných materiáloch nevideli. Naughty Dog sa v nich sústredili na Ellie a nové postavy. 





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18427)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk