Týždenník - Zákaz hier, Call of Duty a Death Stranding

Uplynulý týždeň si získal váš záujem Trump, ktorý zvalil aktuálnu streľbu v El Paso na hry.

pridal saver 11.8.2019 o 22:43 pod hry
Týždenník - Zákaz hier, Call of Duty a Death Stranding

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň si získal váš záujem Trump, ktorý zvalil aktuálnu streľbu v americkom El Paso na hry. Vraj sú za tým hry a vyzdvihovanie násilia, čo veľa ľudí vrátane bývalého šéfa Nintenda prekvapilo, keďže spojenie s hrami nepreukázala žiadna štúdia a nič podobného sa nedeje v žiadnej inej krajine. Na jeho slová už reagoval Walmart reťazec, ktorý hneď zastavil propagáciu násilných hier a filmov (v niektorých obchodoch si to zle vyložili a stiahli z predaja všetky hry okrem FIFA a Just Dance), na druhej strane zbrane stále predávať budú. Zároveň bol presunutý aj streaming Apex Legends turnaja na ESPN.

Tlačenie takého Call of Duty bude asi na jeseň v USA dosť ťažké a to ešte nevedia, že nové Call of Duty bude mať virtuálneho tamagochiho, náležite nazvaného TamaGunchi, ktorého budú hráči udržovať pri živote zabíjaním ostatných hráčov. Ak dostane málo zabití, nebude šťastný. Keď sme pri Call of Duty, to sa budúci rok vráti do Black Ops série a zrejme ju reštartuje podobne, ako to vidíme teraz pri Modern Warfare.

Z iných noviniek vás zaujalo, že Death Stranding zmizol zo zoznamu exkluzivít, čo nebolo nečakané, keďže s hrou sa hneď pri začiatku spomenula PC verzia, aj keď túto informáciu spomenuli len raz a potom ju nikto nechcel potvrdiť. Podobne prekvapivé a možno neprekvapivé bolo aj nespomenutie Starcraftu vo finančnej správe Activisionu, ktorý spomenul všetky značky až na túto, čo ukazuje jej smerovanie do zabudnutia. Aspoň nateraz, keď sa z Blizzardu stane firma oveľa rýchlejšie produkujúca ziskové hry, do čoho ju tlačí Activision. Hovoria, že je to na dobrej ceste.

Hovorilo sa aj o Cyberpunku, ktorý bude noirová hra, ktorá môže ukázať, ako bude vyzerať budúcnosť. Nenávisť hráčov pre prechod na Epic si tentoraz zlízli autori milej hry Ooblets. Herci z Avengers bránili vzhľad postáv v hre, ktoré logicky nemôžu byť rovnaké ako vo filme. Všetkých hercov z filmu by nezaplatili.

Čoskoro začne aj Gamescom, kde uvidíme ako Avengers hru, tak aj Gears 5 ukáže kampaň, Death Stranding zrejme ohlási PC verziu a novinky rovno pri otvorení predstaví viac 15 vydavateľov. My tam budeme a prinesieme vám ako informácie, tak rozhovory. 

Z hardvéru sme tu mali pekný týždeň, kde Samsung pokračoval vo svojom predstavovaní noviniek a najskôr ohlásil svoje Galaxy Watch Active 2 hodinky, aby prešli na hlavný event a to ohlásenie Galaxy Note 10 a Note 10 plus. Budú to ich dva hi-endy s pridaným dotykovým perom, prídu už 23. augusta. Pre zaujímavosť, oba budú mať preloadnutý Call of Duty Mobile a pridajú aj streamovanie hier z PC. Doplnil to aj notebookom Galaxy Book S postavenom na Snapdragon 855 procesore, ale s Windowsom 10. Týmto však ohlásenia Samsungu nekončia a vyzerá, že zajtra predstaví svoj 108MP senzor do mobilov. Jeho zapracovanie už odteasovalo Xiaomi.

Niet divu, že pri tejto rýchlosti postupu mobilov Apple nestíha a jeho trhová hodnota klesá, už klesol na štvrté miesto najbohatších firiem. Po Microsoft a Amazone ho predbehlo aj Google. A to ešte prichádza ďalšia konkurencia v podobe systému od Huawei, ktorý svoj nový operačný systém prinesie v dvoch nových TV. Uvidíme, ako sa mu ho podarí rozšíriť.

Microsoft tento týždeň ohlásil aj špeciálnu Gears 5 Xbox One X konzolu, pridal k nej tématický gamepad, klávesnicu a myš, headset, jednoducho celú výbavu. 

Z recenzií sme sa pozreli na pixelovanú RPG It Lurks Below od autora pôvodného Diabla, vo VR oblasti sme sa pozreli na 3D prepracovanie Angry Birds a na Switchi na remaster Blades of Time. Pridali sme aj interview s Davidom Hubertom o tvorbe scén pre Tomb Raidera a Deus Ex. V oblasti hardvéru sme sa pozreli na Samsung QLED Q90R TV spolu so soundbarom Q70 a aj na Corsair HS35 headset

Spustili sme aj súťaž o Mad Cats R.A.T. 8+ 1000 myš zo špeciálnej edície, z ktorej je vyrobených len 1000 kusov.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk