Troy Baker: The Last of Us Part II je najambicióznejším projektom Naughty Dog

Hlas Joela hovorí o jednej z najočakávanejších hier roka. Okrem toho reagoval aj na dátum vydania, ktorým sa mala prerieknuť herečka Ashley Johnson.

pridal Gam_er 1.8.2019 o 8:45 pod hry
Troy Baker: The Last of Us Part II je najambicióznejším projektom Naughty Dog

HRY > NOVINKY >

Herec Troy Baker je známy hlas herného priemyslu, keďže si zahral už množstvo postáv vrátane Joela z The Last of Us. Zúčastnil sa tiež Comic-Conu, kde diskutoval o tom, že The Last of Us Part II je zatiaľ najambicióznejším projektom Naughty Dog:

„Nemôžem vám síce prezradiť veľa, ale to, čo vám môžem povedať je, že ide zatiaľ o najambicióznejší projekt štúdia. S istotou vám môžem povedať, že je to najambicióznejší projekt, aký kedy Naughty Dog priniesli. Celé je to omnoho väčšie než som si myslel, že by vôbec mohlo byť.”

Baker okrem toho okomentoval vyjadrenie Ashley Johnson, ktorá v hre stvárni Ellie. Naznačila totiž, že Naughty Dog plánujú The Last of Us Part II vydať vo februári 2020:

Myslím, že v štúdiu urobili asi múdre rozhodnutie, keď nám ako hercom nepovedali, kedy majú v pláne hru vydať. Mohli by sme ľahko v rozhovoroch skĺznuť niekam, kam nechceme a povedať niečo hlúpe. Pri poslednom oznámení sme sa trochu pošmykli. Je to niečo, čo už nechcú robiť znova.

Stále sa o to snažíme a je toho veľa, o čom by som mohol hovoriť. Samozrejme veľa toho, čo súvisí s mojou prácou na projekte. Ako je však na tom samotný vývoj, to naozaj nemám potuchy. Všetci máme pocit, že hra stále nie je dokončená, až kým ju neuvidíme prichádzať do obchodov. Keď je dodaná, potom sa zas hráči ozvú, že sme vydali nedokončenú hru. Je to akési úskalie herného priemyslu.”

Baker naráža na fakt, prečo vývojári nechcú ísť von s dátumom vydania príliš skoro. Prídu s ním vtedy, keď si vydaním budú istí. Chcú si byť istí, že hru nie len stihnú vydať, ale aj dokončiť tak, ako si predstavovali. Momentálne teda dátum vydania The Last of Us Part II nie je známy. Ak sa to zmení, budeme vás informovať. 





Páči sa mi! (+8)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19533)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk