Phill Spencer: Úspech v hernom biznise neznamená stiahnuť Sony dole

Šéf Xboxu sa vyjadruje na margo konkurencie, ktorú nevníma ako nepriateľa. So Sony dokonca spolupracujú a navzájom sa tejto spolupráci tešia.

pridal Gam_er 29.7.2019 o 21:05 pod hry
Phill Spencer: Úspech v hernom biznise neznamená stiahnuť Sony dole

HRY > NOVINKY >

Konzolové vojny môžu byť bežné pre hráčsku komunitu. Pokiaľ ide o tých, ktorí stoja na čele konzolového priemyslu, tieto veci idú mimo nich a akési drsné vojnové súperenie nie je v ich prípade celkom pravdivé. Napríklad spoločnosti Microsoft a Sony si spolu navzájom priamo konkurujú, no nie je to o tom, že by jeden druhého chcel z trhu vyštvať preto, aby mu vládol. 

Phil Spencer teraz otvorene hovorí o tom, ako vníma súperenie Microsoftu so Sony, Google, Nintendom a ďalšími, ktorí sú považovaní za ich konkurenciu:

„Na otázku, či naša konkurencia ovplyvňuje spôsob, akým prijímame naše rozhodnutia, by som odpovedal, že nie. Vždy počúvam komunitu, ale ľudia, ktorí chcú vidieť ostatných zlyhať na margo toho, aby zelený tím uspel, to nie som ja. Keď sme oznámili partnerstvo so Sony, videl som reakcie niektorých ľudí, ktorí sa pýtali, prečo im pomáhame. Nuž, sú to roky a roky, počas, ktorých sme si vybudovali vzťahy so Sony.

Predávali totiž počítače, na ktorých mali Windows a pomocou našich vývojárskych nástrojov prinášajú tiež hry. Myšlienka, že jediný spôsob, ako uspieť, je položiť niekoho na lopatky, skrátka nie je spôsob, akým dnes naše odvetvie funguje. To jednoducho neuznávam.” 

Spencer tiež poukázal na to, že vďaka spoločnosti Mojang a Minecraftu je Microsoft jedným z najväčších vydavateľov tretej strany na PlayStation. Okrem toho pochválil obchodovanie so Sony a Nintendom, práve vďaka Minecraftu. 

Každopádne je skvelé vidieť, ako šéf Xboxu zaujal otvorenejší prístup, ktorý sa snaží o to, aby herné odvetvie prosperovalo aj napriek tomu, že PS5 a Stadia zostávajú stále konkurenciou v konzolovej sfére. Koniec koncov je jedno, na čom hráte. Dôležité je, že sa pri tom zabávate. A ak niekto preferuje inú platformu ako vy, je to v poriadku. Každý má možnosť vybrať si to, čo mu vyhovuje najviac. 





Páči sa mi! (+9)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk